REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasdien futbolo pasaulyje įvyksta daugybė rungtynių. Geriausiais ir pagrindiniais rungtynių momentais dažniausiai tampa įvarčiai, tačiau aikštėje vyksta ir kitų įdomių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Šią video „mišrainę“ pradėkime nuo ko nors įspūdingo. Tik žodį „įspūdingas“ šįkart vartokime nesėkmei apibūdinti. Būtent toks – įspūdingas – buvo Milano „Inter“ klubo puolėjo Diego Milito nesugebėjimas įmušti į „Lille“ ekipos vartus.

REKLAMA

Tuo metu „Manchester City“ vyriausiasis treneris Roberto Mancini nepastebėjo atsarginių suolelio dengiančio stogelio ir pylė į jį galva. Smūgis buvo toks stiprus, kad vėliau italas sėdėjo ant galvos užsidėjęs maišelį ledo.

Šįkart žodį „įspūdingas“ pavartokime pagal paskirtį. Taip būtų galima apibūdinti puikų Jungtinių Amerikos Valstijų „Realt Salt Lake“ klubo gynėjo Tony Beltrano judesiuką, išgelbėjusį jo komandą nuo įvarčio.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas vaizdelis ir Jungtinių Amerikos Valstijų „Major Soccer“ lygos. Jame pamatysite, kaip Niujorko „Red Bulls“ ekipos puolėjas Luke'as Rodgersas specialiai spirdamas kamuolį į tribūnas, tik per plauką nepataikė tiesiai moteriai į veidą.

O štai Saudo Arabijos „Pro League“ rungtynėse „Al Quadisiya“ ir „Al Ittihad“ ekipų, pastarosios komandos saugas Wendelis (buvęs „Bordeaux“ narys) įmušė įspūdingą įvartį kulnu, tačiau šoninis arbitras užfiksavo nuošalę, kurio nė nebuvo, ir įvarčio neįskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grįžęs į gimtąją Braziliją Ronaldinho kartas nuo karto slapta kamera nufilmuojamas nepamirštantis įvairių „freestyle“ triukų. Štai dar vienas sirgalių užfiksuotas klipas, kuriame brazilas „mankština kojas“.

Tuo tarpu kitas žymus brazilų futbolininkas – „Santos“ ekipos puolėjas Neymaras – kartu su komandos draugu Renteria, nufilmuotas rūbinėje šokantis pagal dainą „Danza Kuduro“. Įdomu tai, kad šį šokį vėliau Neymaras su Renteria sušoko ir aikštėje, po įvarčio.

Na, o praėjusią savaitę Pietų Afrikoje vykusių rungtynių „Golden Arrows“ komandos vartininkas prisiminti veikiausiai nenori, nes jose sugebėjo nugriūti pačią netinkamiausią akimirką ir viskas baigėsi įvarčiu į savus vartus.

REKLAMA

Tuo metu Meksikos „Chivas“ klubo vartininkas Victoras Hugo Hernandezas rungtynėse „Pachuca“ ekipą pademonstravo savo įgūdžius, įmantriai pakeldamas kamuolį nuo žemės tiesiai sau į rankas.

Pabaigai pasigrožėkime nuostabiu „Monaco“ klubo garbę ginančio puolėjo Marama Vahirua smūgiu. Prancūzas, gavęs kamuolį, pasimušė jį keletą kartų taip apsisukdamas ir puikiu smūgiu nuginklavo vartininką, kuris net nuvirto iš nuostabos.

Geriausių savaitės futbolo epizodų rinkinį užbaigsime geriausiais praėjusios savaitės įvarčiais:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų