REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Etikos ir procedūrų komisija kreipėsi į policiją, prašydama suteikti informacijos apie melagingą pareigūnų iškvietimą, kuriame dalyvavo ir parlamentarė, tos pačios komisijos narė Donalda Maiželytė.

REKLAMA
REKLAMA

Gavus atsakymą iš policijos apie D. Meiželytės vaidmenį šioje istorijoje, Seimo etikos sargai spręs, ar pradėti jos veiksmų vertinimą.

REKLAMA

Tokių veiksmų imtasi po to, kai žiniasklaida paviešino sekmadienį įvykusį incidentą: D. Meiželytės daraugas A. Kaluginas į Seimo narei priklausantį butą iškvietė policijos pareigūnus, pranešęs apie buitinį konfliktą, bet paaiškėjo, kad iš tiesų priežasties kviesti specialiąsias tarnybas nebuvo. Policijos pareigūnų teigimu, aiškino taip neva tikrinanti policininkų darbą ir operatyvumą, nors abu atrodė „akivaizdžiai nablaivūs.

REKLAMA
REKLAMA

A. Kaluginą dėl melagingo pranešimo nuvežus į policijos komisariatą, ten jam buvo nustatytas 2,77 promilių girtumas, t.y. sunkus girtumo laipsnis. Kadangi policininkams skambino vyriškis, D. Meiželytė į komisariatą nebuvo vežama ir jos girtumo pareigūnai tąkart netikrino.

Taip pat skaitykite:

Seimo narė su savo neblaiviu draugu „tikrino“ policijos darbą


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų