REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tie, kas gerai pažįsta aktorę Eglę Jackaitę, neslepia: skambios antraštės, teismai, kaltinimai  atėmė ne vienus jos  gyvenimo metus.  Tačiau   dar baisesnė nei kalėjimas ar suteršta garbė yra  Eglės jausmų,  besąlygiško tikėjimo ir žiaurios mylimiausio žmogaus  išdavystės istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistė Nora  Lapinskienė jau dešimt metų  yra viena geriausių Eglės draugių. Ji sako ne sykį girdėjusi  visas aktorės  paslaptis, jausmų dramas, viltis bei lūkesčius. Iki paskutinės smulkmenos Nora žino ir skaudžią Eglės Jackaitės meilės dramą, virtusią  parodomuoju šou teismo salėje.  Žino ir tai, kiek daug draugei kainavo atvirumas, kai teisėjams buvo priversta atskleisti savo ir buvusio mylimojo bei sūnaus tėčio Karolio jausmų užkulisius.

REKLAMA

„Karolis pats pusantro mėnesio nesidomėjo mažyliu. Buvo pažadėjęs atvažiuoti, neatvažiavo. Dabar va prieš kelias dienas parašė žinutę Eglei, kad rytoj pasiims mažylį iš darželio.  Kaip galima atvažiuoti į darželį ir pasiimti kūdikėlį žmogui, kurio jis nematė pusantro mėnesio? Tai jis ko gero net gali neatpažinti jo. Ateis dėdė pažįstamas iš matymo ir išsiveš vaiką", - apie Karolio Malinausko ketinimus pasakoja Nora Lapinskienė.

Žurnalistė ir Eglės Jackaitės draugė pasakoja, kad iškart po grasinančių SMS žinučių Eglė susisiekė su teisininkais, su vaikų apsaugos  įstaigomis, sužinojo, kad vaikeliui turi būti nustatyta gyvenamoji vieta. „Čia ne tas pats, kas vaiko registracija. Jai teko kreiptis į teismą, kad skubos tvarka  nustatytų vaikui gyvenamąją vietą ir kad negalėtų kas nori kada nori to vaikelio tąsyti pirmyn atgal", - apie naujai Eglę Jackaitę užgriuvusias bėdas pasakoja Nora Lapinskinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų