REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai jau buvo paskelbtas tekstas, kuriame teko garbė priminti jūsų žygdarbius, prisiminiau, ko dar jūs nenorite prisiminti. Arba bijote – bet motyvai nėra svarbūs. Svarbesnis yra dar vienas cinizmo įrodymas iš jūsų paties teksto. Jame, kaip tamstai ir būdinga, demonstruojate rafinuotą cinizmą, pagriebdamas velionio Vytauto Pociūno lavoną ir naudodamas jį, kaip vėzdą politiniams oponentams mušti. Arba savo sutręšusiam autoritetui paramstyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Vikilinksmybės baigėsi jau anksčiau, ties V.Pociūno mirtimi ir politikų bei spaudos komentarais. Lietuva vis dar stovi prie tos kapo duobės ir žiūri į ją. Kovotojai už Lietuvą A.Januška, A.Pocius, D.Jurgelevičius - taip anuomet įtikinėti JAV diplomatai - stengiasi ten nežiūrėti. Bet kruvinas šešėlis ateina ir žiūri, nelyginant W.Shakespeare'o tragedijoje.

REKLAMA

Vytauto mirtis, ir griuvo Albino namelis. Diplomatai užsieniečiai negalėjo suprasti ryšio. Bet Albinas turėtų ką papasakoti.

Kada nors, kai bus jau senas, gal papasakos.“- rašoma jūsų paskvilio pabaigoje.

Kaip graudu ir įtikinama: W.Shakespeare'as, kapo duobė, už Lietuvą kovojantis KGB atsargos karininkas Arvydas Pocius ir gėdingai visus teismus žiniasklaidai (kaip tik dėl savo „žygdarbių“ po V. Pociūno mirties) pralošęs Darius Jurgelevičius. Ir, žinoma, Albinas Januška, kurio senatvės siūlote palaukti, žiūrint į kapo duobę.

REKLAMA
REKLAMA

Kapas užkastas, o veidrodis čia pat – ten ir žiūrėkite. Gal tada ir pats, nelaukdamas, kol pasens jūsų intrigų partneris, papasakosite ką nors įdomaus. Juk tai jūs idėjiškai vadovavote V. Pociūno žūties aplinkybėms tirti sudarytai „visuomeninei“ komisijai, kam karštai pritarė ir jūsų tariamas oponentas, dar vienas intrigų bendrininkas Gediminas Kirkilas. Visi sakė, kad ta komisija negalės nieko ištirti, kad tai priedanga, demokratijos ir visuomenės dalyvavimo imitavimas. Jūs tai žinojote geriau nei bet kas kitas ir dalyvavote šiame farse, vertame KGB priedangos operacijos laurų. Klastą perprato ir tokie visuomenininkai, kaip Darius Kuolys bei generolas Jonas Kronkaitis, kurie atsisakė dalyvauti šitame cirke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar ir šiandien nepripažįstate, kad tyčia tai darėte, vadinasi esate ne tik MELAGIS, bet ir politinis MARODIERIUS, be sąžinės ir gėdos išnaudojęs Lietuvos pareigūno mirtį savo ir savo draugelių intrigoms maskuoti. Jūsų partija, kuri kažkodėl dar vis nelikviduota, išnaudojo ją, kaip politinį trampliną, kaip ir pažadą išslaptinti dvylika VSD pažymų, kaip ir pažadą pažaboti dujų tarpininkus. Neverta klausti apie tų pažadų vykdymą.

Kita kartą, kai savo partijos suvažiavime melsitės, ką labai mėgstate, eikite iš karto išpažinties. Ten ir kunigui, ir pats sau pasakysite daugiau, negu kada nors papasakos pasenęs Albinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų