REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artūras Zuokas ir Žilvinas Šilgalis yra svajotojai, – mano Liberalų ir Centro Sąjungos (LiCS) frakcijai priklausantis Seimo narys Arūnas Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak A. Valinsko, Ž. Šilgalio ir A. Zuoko kuriama partija liberalių pažiūrų jėgų nesuvienys, nes esą būtent šie žmonės yra atsakingi už normaliai dirbusios LiCS frakcijos suskaldymą. „Nesinori komentuoti žmonių svajonių, o deklaracijos apie tai, kad būtent jie suvienys liberalias jėgas, yra kaip tik iš svajonių srities. Jie pakankamai daug anksčiau padarė, kad LiCS frakcija būtų suskaldyta“, – tvirtino A. Valinskas portalui „Balsas.lt“.

REKLAMA

A.Valinskas taip pat teigia, kad viltys, jog liberalcentristai ar Liberalų Sąjūdžio atstovai prieš rinkimus masiškai bėgs į A. Zuoko, kuriančio partiją, glėbį – bergždžios. „Esu nemažai keliavęs po Lietuvą. Apvažiavau LiCS ir Tautos prisikėlimo partijos (A. Valinsko vadovaujama partija, besiruošianti susijungti su LiCS, – „Balsas.lt) skyrius. Galiu patikinti, kad LiCS žmonės tik džiaugiasi atsikratę „Abonento“ šleifo“, – sakė A. Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Mišriajai Seimo narių grupei priklausantis Žilvinas Šilgalis į tokius kolegos pasisakymus atkerta, kad ne jis spręs A. Zuoko kuriamos sąjungos „TAIP“ populiarumo ir sėkmės klausimą. „Pats A. Valinskas tapo liberalcentristu todėl, kad neturėjo kito pasirinkimo. Mūsų partijos likimas priklauso ne nuo A. Valinsko ir net ne nuo LiCS vadovybės. Mes žinome ko norime, siekiame užsibrėžtų tikslų. Mūsų sėkmė priklauso nuo to, ar pavyks gauti rinkėjų pasitikėjimą, tad ir aptarti rezultatą galėsime sulaukę Seimo rinkimų“, – sakė A. Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liberalų  Sąjūdžio frakcijai dabar priklausančio parlamentaro Laimonto Diniaus nuomone, A. Zuoko ambicijų nereiktų iš anksto nurašyti. „A.Valinsko visa eilė neprognozuojamų politinių veiksmų buvo chrestomatinis pavyzdys, kaip pasiektus didelius realius rezultatus paversti svajonėmis ir komentarais... Dėl tuščių ambicijų, nepasitikėjimo ir politiškai alogiškų veiksmų. Tuo tarpu „nurašytas“ ir pasitraukęs iš Seimo Zuokas įrodė, kad ir priartėjus prie nulinio barjero, galima jį peržengti ir pvz., tapti sostinės meru... Todėl jeigu „naujai sena“ politinė jėga bus kuriama kryptingai ir nedarant esminių klaidų , su ja gali teikti skaitytis ir susidurti, kad ir kaip kam nors to nesinorėtų, ypač politikos veteranams ir visokiems "krizių specialistams“, - sakė jis portalui „Balsas.lt.

A.Zuoko vadovaujamas nepriklausomais save vadinusių kandidatų susivienijimas Vilniuje gavo daugiausiai vietų po šiemet vykusių savivaldos tarybų rinkimų. Dabar sostinės mero postą susigrąžinęs politikas ketina plėtoti laimėjimus nacionaliniu mastu, kartu pripažindamas, kad bus tik partijos sąrašo iškaba ir į Seimą dirbti neis, net jei tam užteks gautų balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų