REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad „Nissan“ inžinieriai nusprendė prevenciškai trinktelėti „Porsche“ – dar nespėjome pamiršti paskutinio šio modelio atnaujinimo, o japonai jau paskelbė, kad „Nissan GT-R“ galia vėl išaugo.

REKLAMA
REKLAMA

Japonų superautomobilio konkurentas „Porsche 911 Turbo S“ dabar puikuojasi 530 a.g. jėga, o atnaujintas „Nissan GT-R“ dabar turės jau 550 a.g. motorą. Tai visai logiška, nes rugsėjo mėnesį debiutavęs naujas „Porsche 911“ dar neturi galingiausių modifikacijų, tačiau kai jos pasirodys, panašu, bus tikrai galingesnės, nei praėjusios kartos analogiški automobiliai. Todėl „Nissan“ savo sportiškos grandies flagmanui galią didina iš anksto.

REKLAMA

„Nissan GT-R“ dabar turės jau 550 a.g. motorą. (nuotr. Gamintojo)„Nissan GT-R“ dabar turės jau 550 a.g. motorą. (nuotr. Gamintojo)

3,8 litro darbo tūrio variklyje pakeistos įsiurbimo ir išmetimo sistemų konfigūracijos, galia išaugo 20 a.g., sukimo momentas padidėjo iki 632 Nm. Įdomu dar ir tai, kad pakaba šiame automobilyje suderinta asimetriškai – tokį netipinį sprendimą japonų inžinieriai paaiškina tuo, kad taip kompensuojama vairuotojo svorio įtaka. Aktyvaus vairavimo gurmanai įvertins ir visose modifikacijose prieinamus karbono-keraminius stabdžius.

Japonai pasiūlė visose modifikacijose prieinamus karbono-keraminius stabdžius. (nuotr. Gamintojo)Japonai pasiūlė visose modifikacijose prieinamus karbono-keraminius stabdžius. (nuotr. Gamintojo)

Galingesnis „Nissan GT-R“ Japonijos rinkoje pasirodys jau šio mėnesio pabaigoje. Tuo tarpu Europoje ir Amerikoje galingiausią „GT-R“ įsigyti bus galima nuo kitų metų pradžios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų