REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 5 dieną TROXY arenoje, Londone, vyko „BUSHIDO FC 2011 IN LONDON“ turnyras, kuriame susikovė net penki lietuvos Bušido rinktinės kovotojai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Egidijus Valavičius sunkioje kovoje  trikampiu kojų smaugimu laimėjo prieš Rusijos kovotoją Sergejų Sokhovą. Ignas Barysas savo kovos metu buvo staigus ir nenuspėjamas ir jau pirmajame raunde aukštu kojos smūgiu nokautavo Anglijos kovotoją Daną Shortmaną.

REKLAMA

Ignas Barysas (nuotr. Organizatorių)Ignas Barysas (nuotr. Organizatorių)

Mindaugas Veržbickas  įrodė tai, kad Lietuvos  bušido SWAT kovotojų kalvė viena iš geriausių pasaulyje ir jau pirmajame raunde rankos smūgiu partiesė savo varžovą iš Anglijos Craigą Rooney, kovą užbaigdamas smaugimo veiksmu.

Mindaugo Veržbicko pergalė (nuotr. Organizatorių)Mindaugo Veržbicko pergalė (nuotr. Organizatorių)

Turnyro metu nepasisekė tik dviems Lietuvos kovotojams: Gediminas Šurmaitis smaugimo veiksmu pralaimėjo  Anglijos kovotojui  Steve'ui Okeeffe, Tautvydas Lileikis taškais nusileido Benui Abbottui.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo paskutinės reitingo ir kontrolinės kovos Egidijus Valavičiui, Ignui Barysui  ir Mindaugui Veržbickui  prieš didyjį turnyrą Vilniaus „Siemens“ arenoje prieš „BUSHIDO FC HERO'S 2011“. Šiuos tris Lietuvos Bušido meistrus galima bus išvysti lapkričio 19 dieną Vilniuje.

Egidijus Valavičius (nuotr. Organizatorių)Egidijus Valavičius (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų