REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei tik Natalija išleis, tai su malonumu išeisiu tėvystės atostogų“, – jau šį vakarą 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ prisipažins Danielius Bunkus.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik prieš tris mėnesius tėvais tapę verslininkas ir populiari dainininkė pastaruoju metu vis dažniau pasirodo viešumoje, o Natalija net grįžta į sceną pradėti solinės karjeros. Kai garsioji šeima praėjusią savaitę pasirodė įspūdingoje aukštuomenei skirtoje puotoje Kauno „Žalgirio“ arenoje, aplinkiniai kuždėjosi, kad Bunkai joje ilgai neužsibus, nes jiedu skubės pas mažąjį Kristupą namo. Tačiau Natalija neslėpė, kad mažylis saugiai paliktas pas senelius laikinojoje sostinėje, tad ji su vyru gali šiek tiek atsipalaiduoti, juolab, kad kitą dieną dainininkės laukė koncertas Klaipėdoje.

„Kas rūpinsis Kristupu, kai koncertuosiu? Sūnaus auginimo džiaugsmus ir rūpesčius esame puikiai pasidalinę. Dienomis su juo būnu aš, o kai Danielius grįžta po darbų, vaiko priežiūrą perima jis. Jis yra puikus tėtis, tad tikrai ramia širdimi vaiką palieku su juo ir nematau čia nieko keisto, juk atžalomis rūpintis turi abu tėvai“, – šypsosi buvusi grupės Yva lyderė. Jai pritaria ir Danielius: „Keisti sauskelnes pirmiausia išmokau aš!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų