REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pranešė pateikęs rinkai naujovę – kartu naudoti išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy S2“ ir kišeninį interneto įrenginį MEZON YZI.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Telecentro atstovų, derinant išmaniojo telefono ir 4G ryšio technologijos „WiMAX“ galimybes bendrauti galima nemokamai ir be jokių apribojimų.

REKLAMA

Telecentro „WiMAX“ projekto vadovo Mindaugo Kuprio teigimu, sparčiai tobulinamos mobiliojo interneto technologijos jau senokai peržengė telefonijos ribas, o išpopuliarėjus išmaniesiems telefonams nemokamas bendravimas internetu – dar plačiau prieinamas.

„Pavyzdžiui, parsisiuntus į išmaniuosius telefonus nemokamas programėles „Viber“ bei prisijungus prie interneto, galima nemokamai tarpusavyje ir skambinti, ir susirašinėti trumposiomis žinutėmis. O tam, kad išmaniajame telefone veiktų neribotas internetas, verta įsigyti MEZON YZI“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Per MEZON YZI maršruto parinktuvą prie mobiliojo 4G interneto MEZON galima jungtis ne tik kompiuteriuose, bet ir išmaniuosiuose telefonuose. Užsisakius MEZON planą, išmaniajame telefone mobiliuoju internetu galima naudotis be jokių papildomų mokėjimų ir neskaičiuojant bei neribojant siunčiamų duomenų kiekio.

Skebiama, kad mažą ir stilingą MEZON YZI interneto įrenginį patogu įsidėti į rankinę ar kišenę ir visur su savimi nešiotis, šiuo interneto įrenginiu gali naudotis net keli asmenys vienu metu.

„MEZON YZI toks universalus ir ekonomiškai naudingas, kad ne visi iš karto tuo patiki. Vienas mūsų klientas jį įsigijo vien tam, kad laisvai judėdamas savo išmaniajame telefone galėtų neribotai naudotis „Skype“ programa ir kalbėtų su užsienyje esančiais draugais nemokamai. Tik po kurio laiko jis susiprato, kad turėdamas MEZON YZI ir mokėdamas tik už vieną pasirinktą planą be jokių suvaržymų internetu gali naudotis ir savo nešiojamajame kompiuteryje, ir planšetėje“, – bendrovės pranešime cituojamas Mindaugas Kuprys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų