REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinę „Finali Mondiali“ šventės dieną Mugello „Ferrari“ prezidentas Luca di Montezemolo ir ekipos vadovas Stefano Domenicali dar kartą patvirtino: 2012 metų sezone Felipe Massa liks komandoje ir bus Fernando Alonso partneris.

REKLAMA
REKLAMA

„Gali būti, kad kažkam tai nepatiks, bet permainų komandos sudėtyje nebus, o štai Formulei 1 jos reikalingos.

REKLAMA

Formulė 1 – tai dalis mūsų gyvenimo, bet be Ferrari nebus ir Formulės 1, nes kaip ir Ferrari būtų kita be Formulės 1. Esame kantrūs, bet yra tikslios sąlygos, kad mes tęstume dalyvavimą.

Mes dalyvaujame ne dėl reklamos, o pirmiausia, dėl naujų technologijų, kurias galime panaudoti automobiliuose: variklių, važiuoklės, mechanikos mazgų, elektronikos srityse.

Deja, šiandien 90% bolido efektyvumo priklauso nuo aerodinamikos, taip pat tai vienintelis sportas, kuriame draudžiami bandymai sezono metu. Gaminame bolidus, o ne sraigtasparnius, raketas ar lėktuvus. Taip, prieš kelis metus mums visiems teko taupyti, bet tuo pat metu negalima atsisakyti galimybės atimti bandymus iš jaunų lenktynininkų iš mūsų akademijos. Bandymai reikalingi, bet proto ribose.“

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat Montezemolo vėl sugrįžo prie seniai siūlomos trijų bolidų iš vienos stipriausios komandos idėjos.

„Manau, ženkliai įdomiau stebėti, kaip lenktyniauja trys Ferrari bolidai arba kitų stiprių komandų, vietoje tų, kurie nusileidžia po dvi sekundes rate. Kuo didesnis bolidų konkurencingumas, tuo įdomiau. Tikiuosi, Formulė 1 išgirs šį pastebėjimą, nes mes čempionate ne rėmėjai, o nuosavų bolidų konstruktoriai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų