REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį įvyko vienerios Lietuvos A lygos paskutiniojo turo rungtynės, kuriose susigrūmė absoliuti lygos autsaiderė – „Klaipėdos“ komanda su vidutiniokais iš Gargždų – „Bangos“ futbolininkais. Pastarieji šventė nesunkią pergalę ir užkirto galimybę šeimininkams išlikti A lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje komandos žaidė apylygį futbolą, tiesa „Banga“ turėjo šiek tiek daugiau galimybių pasižymėti, ir viena iš jų pasinaudojo Ignas Bagdonas, tiksliai nuginklavęs „Klaipėdos“ vartininką 25-ą minutę.

REKLAMA

Po pertraukos visišką kontrolę į savo rankas perėmė svečiai ir jau pradžioje kėlinio pasipylė įvarčiai – 50-ą ir 62-ą minutę įvarčius pelnė Andrius Marcinkevičius.

Vos po minutės kamuolį į Rimanto Bogužo ginamus vartus pasiuntė Mikas Kura, o dar po keliasdešimties sekundžių paskutinį vinį į šeimininkų karstą „įkalė“ Ignas Bagdonas.

Po mačo „Banga“ pakilo į šeštąją poziciją, ir dabar turi laukti Alytaus „Dainavos“ pralaimėjimo Vilniaus „Žalgiriui“, tam, kad išlaikytų esamą poziciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Klaipėda“ turėjusi teorinių vilčių aplenkti kitą miesto ekipą „Atlantą“, nuo kurio atsilikinėjo 2 taškais, liko paskutinėje pozicijoje ir tai reiškia ekipos iškritimą į I-ą lygą.

„Klaipėda“ 0 – 5 „Banga“

25' [0 – 1] Ignas Bagdonas, 50' [0 – 2] Andrius Marcinkevičius, 62' [0 – 3] Andrius Marcinkevičius, 63' [0 – 4] Mikas Kura, 64' [0 – 5] Ignas Bagdonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų