REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paauglių numylėtinis, Justinas Bieberis, prabilo viešai ir  tvirtinimą, kad jis yra trijų mėnesių Mariah Yeater sūnaus tėvas, laiko visišku absurdu.

Paauglių numylėtinis, Justinas Bieberis, prabilo viešai ir  tvirtinimą, kad jis yra trijų mėnesių Mariah Yeater sūnaus tėvas, laiko visišku absurdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimtmetė Mariah Yeater, tikina, kad po 30 sekundžių trukusio meilės akto su dainininku J. Bieberiu ji pastojo. Šiandien mergina reikalauja vaikino pasidaryti tėvystės DNR testą bei 260 000 dolerių mėnesinės išmokos vaikui.

REKLAMA

Televizijos laidoje „Today“ dainininkas šnekėjo: „Aš niekada nebuvau sutikęs tos merginos. Galiu tik užtikrinti, kad nei vienas jos pateiktas faktas nėra teisingas. Žinau, kad esu tos merginos taikinys, tačiau neleisiu savęs paversti auka.“

„Po kiekvieno koncerto aš nulipu nuo scenos ir nieko nelaukęs išvažiuoju. Keista, kad žmonės svaidosi tokiais melagingais kaltinimais. Aišku tik viena: tai visiškas melas“, – tęsė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Po viešo pasirodymo TV ekranuose, Justinas su savo mergina pop žvaigžde Selena Gomez, šypsojosi ir dalino autografus susirinkusiai miniai. Buvo akivaizdu, kad J. Bieberis yra laimingas ir kad nemaloni istorija pamažu eina į pabaigą.

Tuo tarpu mergina linkusi tvirtinti priešingai: „Po koncerto Bieberio apsauginis priėjo prie manęs ir paklausė ar nenorėčiau pasimatyti su žvaigžde užkulisiuose. Žinoma, būdama didelė jo gerbėja, aš sutikau. Kai Justinas priėjo prie manęs mes pradėjome kalbėtis“.

"Nuo pirmos akimirkos buvo aišku, kad jaučiame simpatiją vienas kitam, todėl netrukus pradėjome bučiuotis. Kai Bieberis pasiūlė nueiti į atokesnę vietą, aš sutikau. Tuomet jis pasakė, kad norėtų pasimylėti su manimi ir, kad tai jam bus pirmas kartas, – pasakoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes nuėjome į vonios kambarį ir tada jo elgesys pasikeitė kardinaliai. Jis pradėjo mane liesti ir glamonėti. Kai paprašiau, kad jis užsidėtų prezervatyvą, jis tai daryti atsisakė.“

Bieberio fanai yra pasipiktinę tokiais nepagrįstais M. Yeater kaltinimais ir „Twitter“ socialiniame tinklalapyje jai grasina net mirtimi.

Niujorko „Daily News“ žinioms prabilo ir M. Yeater senelis: „Nežinau visos istorijos, bet supratau tik tiek, kad ji susitiko su juo po koncerto. Du apsaugininkai, dainininko prašymu, atvedė Mariah į užkulisius, kur jos laukė J. Bieberis.“

REKLAMA

„Mariah iš esmės doras ir sąžiningas žmogus. Ji turi didelę širdį ir labai myli savo mažylį“, – tęsė merginos senelis Eddie Markhouse.

Jei Mariah Yeater parodymai pasitvirtintų, dvidešimtmetei gali būti pareikšti kaltinimai dėl nepilnamečio tvirkinimo ir išprievartavimo.

Paauglių dievaičiui buvo vos šešiolika metų, kai jis neva turėjo nesaugių lytinių santykių su Mariah, kuri po jų pastojo ir pagimdė sūnų.

Los Andželo policijos pareigūnai sako, kad šią bylą dar nagrinėja ir, remiantis įstatymu „kas turi neteisėtų lytinių santykių su trejais metais jaunesniu partneriu, turi būti keliama baudžiamoji byla.“ Merginai tuo metu buvo 19 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų