REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„O, buvusi Kauno čiulpikė vėl ant žurnalo viršelio“, – tokie žodžiai internete buvo skirti garsiai Lietuvos dainininkei ir neseniai vaikelio susilaukusiai Natalijai Bunkei. Išvadinta laisvo elgesio mergina, kuri voliojosi patvoryje, Natalija neketina atleisti interneto ereliui ir savo bei šeimos garbę iš paskutiniųjų ketina ginti teisme. Išskirtinis ir itin jautrus jaunos mamos ir karingai nusiteikusio jos vyro interviu TV3 eteryje – jau lapkričio 9-ąją 19.40 val. laidoje „Akistata“.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš mama! Savo vaikui jaučiu begalinę meilę ir nenoriu, kad jis užaugęs skaitytų tokius šlykščius komentarus apie savo mamą“, – vos sulaikydama ašaras kalbėjo N. Bunkė.

REKLAMA

„Akistatos“ komanda susisiekė su žmogumi, niekinusiu ir įžeidinėjusiu vos prieš porą mėnesių pagimdžiusią Nataliją. Pasirodo, tai anaiptol ne nesubrendęs jaunuolis, nusprendęs pajuokauti.

Evaldas Ugenskas – žinomas Lietuvoje žmogus, lenktynininkas, ir iš pirmo žvilgsnio atsakingas tarptautinės kompanijos „Pekkaniska“ darbuotojas, be skrupulų šmeižė ir menkino dainininkę. Maža to, šis vyras dar ir vedęs bei sukūręs šeimą. Tokia netikėta žinia dar labiau šokiravo Bunkų šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Negaliu patikėti, kad tokius žodžius galėjo rašyti išsilavinęs, suaugęs ir šeimą turintis žmogus“, – sukrėsta kalbėjo jauna mama.

„Man Natalija Bunkė nepatinka! Kodėl aš turiu matyti ją ant žurnalų viršelių ir jos muzikos klausytis? Kiekvieną kartą, kai įsijungiu televiziją, ji skalbia savo apatinius... Jau vemt verčia!“ – „Akistatos“ žurnalistams įpykęs aiškino Evaldas.

Panašu, kad vyras, dėl kurio įžeidžiančių komentarų Natalija ir Danielius Bunkai jau kreipėsi į advokatus ir prokuratūrą, nė neketina liautis. Kalbėdamas su laidos žurnalistais jis ne tik nesiruošė dainininkės atsiprašyti, o atvirkščiai – toliau ją įžeidinėjo. Evaldas tikino, kad jei su dainininke susitiks teisme, tai žiūrėdamas tiesiai į akis išrėš viską, ką apie ją galvoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ji turėtų kompensuoti moralinę žalą visiems, nes traumuoja žmones savo dainavimu“, – rėžė vyras.

Pokalbio su komentatoriumi įrašą „Akistatos“ kūrybinė grupė nusivežė pas dainininkę į namus. Kokia bus Danieliaus ir Natalijos Bunkų reakcija ir veiksmai išgirdus tokius Evaldo žodžius?

Ekskliuzyvinis įrašas, kuris N. Bunkės teisme gali tapti vienu iš pagrindinių įkalčių, ir išskirtinis bei atviras Bunkų šeimos interviu iš jų namų Vilniuje specialiai laidai „Akistata“ – trečiadienį, lapkričio 9-ąją, 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų