REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 19 dieną „Siemens“ arenoje vyksiančio Bushido HERO'S Pasaulio čempionato metu vienoje iš vakaro superkovų susikaus daugkartinis SWAT turnyrų nugalėtojas Mindaugas Viržbitskas su ZST Bushido čempionu Sasaki Makoto, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Mindaugas kovai su japonu ruošiasi itin rimtai. Šį šeštadienį jis Londone kaunasi su Anglijos kovų be taisyklių nugalėtoju Crage Rooney. Tai, anot  Mindaugo, apšildanti kova prieš „Siemens“ arenoje laukiančią dvikovą.

REKLAMA

Sasaki Makoto apie artėjančią kovą: „Labai norėčiau kovą užbaigti pirmame raunde kaip esu įpratęs, tačiau bus matyti, kaip seksis. Esu laimingas, turėdamas galimybę išeiti į Lietuvos ringą, ir galiu pažadėti bušido sirgaliams, kad darysiu viską, kas įmanoma, kad ši kova jums paliktų neišdildomą įspūdį.“

Be šios intriguojančios kovos šį vakarą įvyks ir dailiosios lyties atstovių titulinė kova dėl pasaulio „BUSHIDO FC“ čempionės diržo. Į kovą stos kaunietė Arūnė Laužeckaitė ir pralaimėjimų nepatyrusi kovotoja iš Rusijos Yana Kunickaja.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarą vainikuos dar įspūdingesnis MMA bušido sunkiasvorių pasaulio čempionatas. Joje susitiks Lietuvą atstovausiantis Egidijus Valavičius, Vokietijos sunkiasvoris Hendrik „The German Hitman“ Oschmann, Ukrainos dziudo čempionas Dmytro Bulhak, bei Lenkijos MMA kovų ir Jiujitsu juodo diržo meistras Krzysztof Morzyszek.

Iš šio ketverto per vieną vakarą liks tik vienas vienintelis 2011 metų pasaulio „BUSHIDO FC HERO'S“ čempionas. Intriguojančios kovos, adrenalinas, pergalė ir pralaimėjimas tik „Bushido Hero's“ turnyre, tik lapkričio 19 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų