REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateities futbolo žvaigždė  Neymaras ir toliau išlieka stipriausių pasaulio klubų akiratyje. Šiuo metu 19-metis puolėjas „Brasileirao“ pirmenybėse tiesiog nesustabdomas, tačiau pats futbolininkas teigiamai atsiliepia apie Senąjį žemyną ir jau dabar išreiškė norą sausį persikelti į Europą.

REKLAMA
REKLAMA

Tikriausiai daugelis puikiai žinote, kad šių metų vasarą futbolininką į savo gretas norėjo prisivilioti tokie klubai, kaip Madrido „Real“, „Manchester City“, „Barcelona“ bei Londono „Chelsea“. Buvusio Brazilijos rinktinės gynėjo Roberto Carloso teigimu, jaunuolį įsigyti siekė ir Rusijos Machačkalos „Anzhi“ ekipa.

REKLAMA

Po visų gandų pats Neymaras nusprendė likti Brazilijoje ir pareiškė, jog persikelimas į Europą jam būtų skubotas sprendimas. Tuomet daugelis pajėgių Europos komandų kone nuleido rankas ir atsisakė planų įsigyti jaunąjį brazilą.

Ir štai, kol kiti klubai laukia žiemos perėjimų lango, „Real“ ekipa siekė pateikti tobulą kontraktą ne tik futbolininkui, bet ir jo atstovaujamui „Santos“ klubui ir, gali būti, kad šios pastangos Ispanijos sostinės komandai pasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA

„Karališkojo“ klubo prezidentas Florentino Perezas nusprendė „Santos“ ekipai pateikti 48 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą. Pasak spaudos, 20 milijonų svarų į Brazilijos komandos sąskaitą būtų pervesta sausio mėnesį, tuo tarpu likusią sumą „Real“ klubas brazilams išmokėtų sezono eigoje.

Pats futbolininkas taip pat sutinka su Madrido komandos pasiūlymu ir jau su nekantrumu laukia vizito į Ispaniją.

Kaip ir minėjome, šiame sezone Neymaras savo šalies pirmenybėse tiesiog nesustabdomas. Futbolininkas per sužaistas 18 rungtynių įmušė net 11 įvarčių bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Verta paminėti ir tai, jog brazilas patirties semiasi ne tik futbolo aikštėje, bet ir už jos ribų. Šiuo metu JAV vyko „MLS“ lygos pusfinalio rungtynės. Vakarų konferencijoje susitiko Neymaro palaikoma Niujorko „Red Bulls“ ekipa, su Thierry Henry priešaky, kuriai teko viso sezono pirmenybių lyderis Los Andželo „Galaxy“ klubas.

Šioje pusfinalio poroje pranašesni buvo Davido Beckhamo vedami Los Andželo komandos futbolininkai, kurie ir pateko į Vakarų konferencijos finalą.

Tačiau Neymaras į Jungtines Amerikos Valstijas vyko ne be priežasties. Futbolininko tikslas buvo aplankyti buvusią Londono „Arsenal“ komandos žvaigždę Henry, iš kurio 19-metis brazilas norėtų sužinoti kuo daugiau futbolo paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų