REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Deja, kaip partijos pirmininkas, privalau reaguoti į viešai skleidžiamą  Vytauto Landsbergio melą. Mano, kaip politiko, o tuo labiau partijos  vadovo pareiga - apsaugoti partiją nuo tokio purvo skleidimo, o ypač -Europos Parlamente. Esu vieną kartą parašęs straipsnį „Kiemas jūsų, jūsų ir šiukšlės“, kurio esmė tame, kad kiek purvo bepridergtume, savame kieme šiukšles vis tiek teks apkuopti patiems. Deja, per tokius melagius kaip V. Landsbergis apie šias kiemo šiukšles sužino ir visas pasaulis. Na, ką padarysi, patys prisiprašėte, tai ir turėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakomoji nuomonė į Landsbergio straipsnį   „Vikilinksmybės“

Pradėsiu nuo pradžių. Dėl 2005 metų V. Uspaskicho kaip Ūkio ministro, galimo interesų konflikto svarstymo VTEK. Landsbergis nutyli  (vadinasi, meluoja), kad net nebuvo nustatyta popieriuko kilmė, pagal kurį svarstė mano klausimą. Tai buvo kažkoks suglamžytas,  iš šiukšlių dėžės ištrauktas (čia sakau kaip buvo) popiergalis, su pasididžiavimu nuneštas į Seimo pirmininko kabinetą. Tai padarė V. Landsbergio partietis, dabartinis premjeras A. Kubilius (matote, koks dėmesys). Pagal nežinomų asmenų parašyto raštelio turinį (net tyrimo metu to nebūtų įmanoma nustatyti),  Krekenavos agrofirma, neva, turėjo sukurti bendrą įmonę su Maskvos Vyriausybe tam, kad gamintų mėsos produkciją. Tarp 1500 minėtos kompanijos akcininkų buvau ir aš. Tarsi ir nieko blogo.  Bet Lietuvos konservatorių prigimtis – viską žlugdyti, bet nekurti. Tad patvirtinu - nei tada, nei vėliau, nei dabar tokia įmonė nebuvo sukurta, vadinasi, visas tas kliedesys buvo sukurtas tyčia, kad V.Uspaskich būtų pašalintas iš ministro posto. Išvada: Melagis!

REKLAMA

Bet  tegul visi žino, kad būtent V.Uspaskicho dėka, šito vizito metu tarp Lietuvos ir Rusijos buvo ratifikuotos sienos sutartys. Kam nors kitam būtų dešimtis ordinų pakabinę už tokius nuopelnus, manęs, ačiū Dievui,  bent jau nesušaudė,  o tik iš ministro posto išvarė. Na – ir bylą įtaisė.

Kitas V. Landsbergio šmeižtas – dėl ES skirtų pinigų. Ir čia politikos mohikanas sąmoningai nutyli, kad remdamiesi tokių Lietuvos veikėjų kaip V. Landsbergis skundais, du kartus buvo atvažiavę Europos Komisijos (EK) tikrintojai, ir abu tuos kartus nieko neleistino nesurado. Tuomet į EK nukeliavo dar vienas skundas. Tikrintojai ir vėl atvykę nieko nerado ir, kaip sakoma, neapsikentę, minėtus skundikus iš Lietuvos pasiuntė velniop. Išvada:  Melagis!

REKLAMA
REKLAMA

Toliau apžvelkime dar vieną kliedesį, bet šiuo atveju net gi sunku suprasti, ką norėjo pasakyti autorius, todėl palieku šį skirsnį tiesiog be komentarų jūsų pačių interpretacijai.

Straipsnyje teigiama:  „dėl rūpesčių, susijusių su byla, V.Uspaskich 2006 m. ilgam <...> pasišalino į Maskvą“. Straipsnio autorius ir vėl kai ką nutyli. Aš išvažiavau į Rusiją dėl tragedijos šeimoje. Sudegė mano šeimos namas, gaisro metu motinos akyse žuvo jos sūnus – mano brolis. Žinoma, kad turėjau išvažiuoti. Tuo metu dar net bylos nebuvo, ir, tiesą pasakius, aš dar porą mėnesių nebuvau niekam reikalingas. Išvada: Melagis!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas kliedesys. Per televiziją iš Maskvos tarsi buvo juodinama Lietuva.   Melas. Internete iki šiol galima pamatyti originalią konferencijos iš Maskvos versiją, todėl bet kuris norintis gali laisvai pats ją peržiūrėti. Taip, aš kritikavau, bet ne Lietuvą, o tokius kaip V. Landsbergis, kurie žlugdo demokratinius ir teisės viršenybės pamatus ir grubiai pažeidinėja žmogaus teises. Tuo tarpu apie Lietuvos žmones toje spaudos konferencijoje buvo sakomi tik patys geriausi ir šilčiausi žodžiai. Na, matyt, jūs, pone Melagi, į tą gerų žmonių sąrašą nepatekote, gal todėl taip desperatiškai ir pykstate. Tuomet į spaudos konferenciją atvažiavo ne mišrus choras, o 10% Lietuvos Seimo narių, kurie išreiškė man savo palaikymą. Išvada: Melagis!

REKLAMA

O dėl gerbiamo, autoritetingo ir didelę moralę turinčio bei plačiai ES ir pasaulyje pripažinto politiko sero Grahamo Watsono laiško galiu pasakyti nei daug, nei mažai – jis, palyginus su jūsų sukurtu melu, ne tai kad parašė vien tiesą, bet ir itin kukliai pasinaudojo turima informacija. O jus, pone Landsbergi : Melagis!

Dėl verslo centrų. Taip, aš labai norėjau, kad jiems vadovautų būtent Lietuvos verslininkai, o ne politiniai statytiniai, kurie sunkiai supranta šių centrų paskirtį ir galimą naudą Lietuvai. Juolab, kad Lietuvos verslininkai buvo pasiruošę net prisidėti finansiškai, išlaikant ir plėtojant šių centrų veiklą, nes jie matė, jog be jų palaikymo tie centrai tiesiog išnyks. Ir, beje, aš buvau teisus – šiandien jau trys ketvirtadaliai tų centrų išnyko. Šį faktą V. Landsbergis irgi nutyli. Išvada: Melagis!

REKLAMA

Vienintelis dalykas, už kurį noriu padėkoti Jums, pone Landsbergi – tai,  kad atvirai pasakėte, jog ir Valdas Adamkus dalyvavo jūsų sąmoksle, nustumiant DP nuo valdžios. Tai nebloga papildoma informacija EP nariams, priimant sprendimą.  Ačiū.

Dėl „Mažeikų naftos“ geriau būtumėte patylėjęs. Jūs – konservatoriai – parduodami „MN“, o tiksliau dovanodami ją „Wiliams“, pridarėte ne vieną milijardą nuostolių valstybei ir už tai jūsų partiją iš tikrųjų ir reikėjo likviduoti.

Čia jums ne DP galimi buhalteriniai pažeidimai. Ir šitoje istorijoje  jums gėda prisipažinti, kad būtent V.Uspaskich sukurta re-privatizavimo schema, kurią uždaro posėdžio metu palaimino vyriausybė, atnešė Lietuvai 2,2 milijardus litų papildomų pajamų į valstybės biudžetą. Galimus pirkėjus aš sustačiau į eilę: jų buvo net 8. Kaina nulėmė, kam parduoti „MN“, o ne tai, kaip jūsų atveju, kai tik vienam laimingajam buvo leista priimti dovanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar apie tai, ką pasakoja jau ne mišraus choro atstovas, o Seimo narys  ponas Orehovas. Beje, jūs ne visas pono Orehovo regalijas išvardinote. Gal turite problemų su atmintimi? Tuomet aš maloniai priminsiu. Manau, ir ponas Orehovas neįsižeis. Smarkiai padirbėjęs, žlugdant DP ir šnipinėjant visoms pusėms, ponas Orehovas šiandien yra ne tik „Dujotekanos“ akcininkas, bet ir prezidentas...  Taip,  taip - tai ta pati „Dujotekana“, kurią šiandien gina jūsų konservatorių partija kaip dujų tarpininką. Štai ir lenda yla iš maišo. Dar daugiau, priminsiu, jog Seimo Nacionalinio saugumo komiteto (NSK) tyrimo metu buvo nustatyta, kad „Dujotekana“ kėlė grėsmę nacionaliniam saugumui, nes buvo sukurta kaip priedanga Rusijos slaptosioms tarnyboms. Jūsų partijos narys, dabartinis premjeras, būdamas NSK nariu, parengė  net atskirą išvadą, kurią jums dėl bendro išlavinimo pacituosiu: „A. Kubilius: būdamas įsitikinęs, kad galima korupcinė verslo ar kitų interesų grupių, užsienio šalių institucijų ar asmenų įtaka Valstybės saugumo departamento, aukštų valstybės pareigūnų ir tarnautojų bei politikų veiklai yra ypatingos valstybinės reikšmės klausimai, nes tokia įtaka ir ryšiai, taip pat jų dangstymas ir trukdymas atitinkamam parlamentiniam tyrimui kelia grėsmę Lietuvos nacionaliniam saugumui“.

REKLAMA

Matosi, kad šiandien V. Landsbergis ir visa konservatorių partija taip nebegalvoja. Matyt, iš dujų tarpininkavimo nubyrėjo ir jiems. Bet jam tai matyt įprasta, todėl ne šiaip sau nuo parėjusios kadencijos EP sklinda tylios kalbos, kad V. Landsbergis protegavo vieną kompaniją. EP nariai  buvo nustebę dėl tokių V. Landsbergio veiksmų, bet V. Landsbergis paprasčiausiai taip elgiasi iš įpročio, kaip ir Lietuvoje. Jiems viskas galima. Lietuvoje konservatoriai gi nuo nepriklausomybės laikų formavo visą teisėsaugos sistemą, nuo kurios šiandien ir kenčia Lietuvos žmonės bei visa teisinė valstybės sistema. Išvada: Melagis! Ir dar savanaudis.

REKLAMA

Dėl granatos. Šit kaip, melagis nesugeba net perrašyti teisingai mano teksto, kuriame buvo parašyta granata, o ne apmėtyta granatomis. Taip, tai buvo tiesa, buvo ir byla užvesta, tik tokių kaip jūs, pone Landsbergi, dėka, ši byla buvo numarinta. Ir sumušimas buvo - man sulaužė tris šonkaulius, buvo užvesta byla, vyko teismas, tik niekas laisvės už tai neprarado: nieko tokio, čia gi V. Uspaskich. Išvada: Melagis!

Apie pinigus iš Rusijos ir vėl kliedesys, kuris neturi nei pagrindo, nei jokių įrodimų. Net šioje byloje, kurioje jūs visi trokštate mano ir DP kraujo, kažkodėl neminimi jokie pinigai iš Rusijos. Visiems puolantiems DP jau pačioje pradžioje norėjosi paskleisti kuo daugiau baisesnės informacijos. Tad kol nebuvo V. Uspaskicho, tai ir pripylė visokio purvo. O gal pasakysite, kad aš palenkiau į savo pusę jūsų pasamdytą prokurorą? Išvada: Melagis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar jūs norėjote pakalbėti apie slaptąsias tarnybas bei tarnavimą joms. Tik nepasakėte aiškiai, kas vis dėlto tarnavo – aš ar jūs? Po šio straipsnio  prašysiu Lietuvos Seimo arba mažų mažiausiai DP frakciją inicijuoti tyrimo komisiją. Ir aš nesunkiai apginsiu savo tiesą. Ar sugebėsite apginti savąją jūs? Teisme, žinoma – ten sėdi jūsiškiai. Tačiau Seime iškils daug įdomios informacijos. Ten žmonės patys atsakys – kas jūs. Ir geriau – kad tai būtų atviras posėdis. O jei sutrukdysite sukurti tokią komisiją, tai verčiau užčiaupkite visiems laikams savo supuvusias burnas. Šioje vietoje turiu papasakoti ypatingą biografiją. Tiksliau – dvi.

REKLAMA

Gimiau ir užaugau šiaurės tremtinių miestelyje. Niekada nebuvau nei komunistu, nei komjaunuoliu. Karjerą, skirtingai nuo kitų persivertėlių, apsišaukėlių pradėjau daryti tik po nepriklausomybės paskelbimo, todėl kad tokie kaip aš, buvome nepatikimi sovietų valdžiai. O štai V. Landsbergio biografija glaudžiai susijusi su slaptomis tarnybomis. Esu tikras, kad EP nariai turi teisę sužinoti visus savo herojaus veidus.

Na ką gi, už liežuvio netempiau, pats prisiprašėte. Tik prieš tai – vienas nekaltas klausimas. Iš kur jums žinoma tiek smukiausių detalių? Iš tos pačios jūsų po nepriklausomybės atgavimo sukurtos teisėsaugos. Taip, tiesa, kad aš buvau sulaikytas naktį prie savo namų, ten buvo ir du pareigūnai iš Lietuvos, specialiai tą dieną atskridę į Maskvą (pavardės man žinomos, jie šitą melą ir atvežė). Tik vyko viskas kitaip. Šį pagrobimą organizavo mūsų generalinis komisaras ir VSD vadovas, kuris, kaip išaiškėjo, buvo KGB atsargos karininkas, todėl jie, pasinaudodami savo slaptais ryšiais su Rusija, sugalvojo mane pagrobti. Mane sulaikius, kažkodėl ilgai mašinoje vežiojo aplink nuovadą, nors nuovada nuo mano namų pėstute buvo už 5 minučių kelio. Taip buvo daroma dėl to, kad jau buvo paruošta mašina su diplomatiniais Lietuvos numeriais – tam, kad mane iškart patyliukais išvežtų į Lietuvą, o galbūt ir iki ten nenuvežtų: tokių pavyzdžių su mūsų pareigūnais irgi pasitaiko. Ir tik mano advokato sukelto triukšmo dėka Rusijos pareigūnai nuvežė mane į nuovadą ir uždarė į kamerą. Čia buvau laikomas beveik parą. Kitą dieną su antrankiais buvau nuvežtas į prokuratūrą apklausai.  Pasakykite  man, ar gali savo agentą laikyti kameroje, su antrankiais ir vežti į apklausą? Eilinis kliedesys. Mano advokatas iš Rusijos galėjo naudotis įvairiais ryšiais, tai advokato pareiga ir darbas – išvaduoti savo ginamąjį. Bet tai tikrai ne mano reikalas. Ir tik kitą dieną, apklausos metu, pradėjo aiškėti, kad net Rusijos generalinė prokuratūra nebuvo informuota apie šią jų teritorijoje rengiamą operaciją. Mano advokatas įvertino tai kaip organizuotą pagrobimą. O Lietuvos pareigūnui paskubomis dingo iš Rusijos, kitaip jie būtų areštuoti už savivaliavimą svetimos valstybės teritorijoje. Mano advokatas suprato, kokios jėgos su tuo buvo susijusios ir patarė man rašyti prašymą į Rusijos migracijos tarnybą dėl politinio prieglobsčio. Tai davė man laiko pasiruošti gynybai, nes svarstymas  migracijos tarnyboje gali vykti du kartus po kelis mėnesius ir prašantysis tuo metu turi būti laisvas. Kitaip tuo metu nebuvo jokių šansų išeiti iš kalėjimo kameros, o gal net ir nebūčiau iš ten išėjęs niekada, nes kaip žinote, Rusijoj visko būna. Tuo labiau, kad visiems šiems veiksmams buvo skiriama nemažai pinigų iš verslo grupuočių, ką labai gerai žino ir vyr. redaktorius Vasiliauskas: būtent jo vadovaujamame laikraštyje ir buvo išspausdintas Landsbergio melas. Tuo metu jis buvo „Ekstros“ vyr. redaktorius. Jis man pasakojo, kad būtent R. Stonys atvežė jam pažymą, nurodančią kad aš, neva, nestudijavau Plechanovo akademijoje. Kaip tik tuo metu "Dujotekana“ stipriai rėmė šią laikraščio grupę, kaip tik apie tą patį periodą kalbėjo ir VSD pareigūnai, kai turėjo omenyje, kad kuriasi nusikalstama grupuotė, kelianti grėsmę nacionaliniam saugumui. Vien skandalui dėl diplomo buvo skirta apie 5 mln. Lt. Dalis tų pinigų buvo siūloma akademijos prorektoriui, kad jis sunaikintų visus dokumentus, susijusius su mano studijomis, kai ką pavyko sunaikinti, kai ko nepavyko.

REKLAMA

Ir štai  tik vėliau aš patikėjau kažkada LNK studijoje Algirdo Brazausko pasakytais žodžiais. Ir čia jau ne mano, o Lietuvos Prezidento A. Brazausko žodžiai. 1997 m. V. Landsbergis, būdamas LR Seimo pirmininku, Gynybos Taryboje pareiškė, jog „tokios firmos kaip ,,Vikonda“ neturi būti Lietuvoje„. Į LR Prezidento A. M. Brazausko klausimą - kodėl? - Landsbergis atsakė: „pavardė rusiška“, t.y. mano pavardė rusiška.

Verta priminti Landsbergio veidmainystę, ir parodyti jo tikrąjį veidą EP nariams: vaidindamas antikomunistą, jis prašėsi priimti jį į Sovietų Sąjungos komjaunimo organizaciją ir dėkojo Sovietų armijai už Lietuvos išvadavimą. Niekada savo gyvenime nebūčiau palietęs šios tamsios temos, bet V. Landsbergio veidmainiški veiksmai dezinformuojantys EP narius, mane tam paskatino. Būtent jis, naudodamasis uždaru JURI komiteto posėdžiu, padarė iš manęs liaudies priešą visų šio komiteto narių akyse, žinodamas, kad man nebus suteikta galimybė atsakyti ar paneigti jo pasisakymų. Tad esu įsitikinęs, kad mano pareiga – atverti EP nariams akis.

REKLAMA
REKLAMA

Paminėsiu vieną ištrauką iš jo biografijos. Tam pasinaudosiu kitų darbais. Štai ištrauka iš J. Ivanausko straipsnio, kuris, mano žiniomis, nebuvo paneigtas „Dar kartą apie Landsbergizmą“, ,, Lietuvai gresia baisi nelaimė – landzbergizmas.  Šis žmogus, susirgęs didybės manija<...> Kiek žalos Lietuvai padarė negatyvi V. Landsbergio asmenybė!  Ne tik suskaldė mūsų visuomenę, bet joje pasėjo nepasitikėjimą kitaip mąstančiu, neapykantos grūdą.  <...> Pasekmes tesupras ateities karta. Nekelia jokių abejonių, kad V. Landsbergio šeima buvo susijusi su KGB struktūra, ypač jo tėvo sugrįžimas iš Australijos. V.Landsbergio tėvas buvo ne eilinis pilietis, o žymus architektas, Ambrazevičiaus ministrų kabineto narys.   Visi šio kabineto nariai Stalino buvo už akių pasmerkti sušaudyti, o V. Landsbergio tėvui ne tik leido sugrįžti, bet ir nusipelniusio architekto vardą suteikė. Tokių stebuklų nebūdavo pas Staliną, KGB labdaringumu ir kilniadvasiškumu nepasižymėjo, nieko nedarė iš gailesčio arba už ačiū. Už savo tėvo susigrąžinimą V. Landsbergis, matyt, turėjo brangią duoklę sumokėti KGB.  Jau tas faktas, kad V. Landsbergiui netrukdė tėvo praeitis lipti karjeros laiptais - tapti tarybiniu  profesoriumi - liudija,  jog jis nuopelnų KGB struktūrai turėjo.  <...> Visas šiandien jo puolimas prieš KGB yra tik maskuotė. Visus savo kritikus laiko Rusijos agentais, Nepriklausomybės priešais. Kartais jo neapykanta peržengia visas ribas ir tampa  patologine.  <...> V. Landsbergis turi neeilinio politinio spekulianto gabumų.  Jis imasi komunizmo nusikaltimų vertinimo misijos, tarsi būtų jo auka. Tokių kaip jis paprastai visos santvarkos neskriaudžia. Puikiai jis gyveno ir prie tarybų valdžios. Stodamas <..> į šlovintąją Visasąjunginę Lenino komunistinę jaunimo sąjungą, savo autobiografijoje pabrėžė: ,,Raudonoji Armija  išvadavo Lietuvą ir mane su motina„ <....> tai jo dar vienas  veidas.  Tik kuris tikras?  <....> Sovietmečiu jis nedalyvavo jokiame disidentiniame judėjime <...> Priešingai, tuo metu jis lipo karjeros laiptais <....> Keliavo po užsienį.“

REKLAMA

Noriu priminti EP nariams, kad šiandien pagal visus esamus tyrimus Lietuvoje V. Landsbergis yra vertinamas kaip vienas neigiamiausių, nepatikimiausių žmonių Lietuvoje. Tik keli gyventojų procentai pasitiki V. Landsbergio iškreipta tiesa. Dabar jis bando užsimesti šventojo mundurą ant savo pečių, bet jau visi mato, kad tokia ,,našta" – ne jo sielai. Tačiau kaip žmogui, niekada nesimatavusiam Sovietų partijos munduro, sąmoningai atsisakiusiam stoti į sovietinį komjaunimą, išaugusiam Šiaurėje politinių tremtinių miestelyje, kur žmones siuntė sovietiniai prisitaikėliai – man šiandien yra puikiai suprantama jų melaginga filosofija.

Todėl  jūsų kliedesiai, kad Rusijos tarnybų pinigais buvo remiama mūsų DP, yra eilinis blefas. Kalbėti jūs galite daug, bet kalbos ir lieka kalbomis, tik kažkodėl DP byloje apie tai nėra nė žodžio, net jūsų samdomas atkaklusis prokuroras iš šių kliedesių nesugebėjo nieko inkriminuoti. Eilinį kartą peršasi išvada: Melagis!

Kreipiuosi į poną EP Pirmininką J. Buzeką: gerbiamas pone Pirmininke, nors Jūs su V. Landsbergiu ir esate geri pažįstami, gal net draugai, ir abu esate iš vienos frakcijos, labai norėtųsi, kad visiems EP nariams būtų taikomi vienodi standartai – nepriklausomai nuo priklausomybės frakcijai.

REKLAMA

· Mano kuriamam verslui irgi buvo nesaldu. 1997 m. neduodavo leidimų statyti gamyklas, kitus objektus, todėl buvo labai sunku plėtoti verslą.

· Tais pačiais metais buvau išrinktas Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos prezidentu. Pagal įprastą opozicijos darbotvarkę LR Seime buvau pakviestas pristatyti su verslo sąlygomis susijusius klausimus. Kai jau stovėjau Parlamento tribūnoje, mane iš jos išvijo ir nedavė pasakyti nė vieno žodžio. Štai kokie pas mus Lietuvos konservatoriai teisingi ir demokratiški. Tuo metu posėdžiui vadovavo dabartinis premjeras A. Kubilius – V. Landsbergio partijos atstovas, o pastarasis tuo metu buvo LR Seimo pirmininkas. Priežastys buvo tos pačios: ant manęs buvo užpiltas purvas, ir, matyt, todėl, kad mano pavardė yra rusiška.

· 1998 m. buvo priimtas įstatymas, visuomenėje pavadintas „žiaurios akcijos“. Tokio pavadinimo demokratinėje valstybėje apskritai neturi būti. Prieš mano verslo kompaniją taip vadinamoji ,,žiauri akcija" buvo panaudota tais pačiais metais.

Buvo iškelta ne viena byla, tardomi darbuotojai, jie buvo gąsdinami, apklausos vykdavo be advokatų, naudojamos tokios frazės kaip antai: ,,neseniai šitame kambaryje vieną jau tardėme, tai visos sienos buvo  krauju aptaškytos", - ir tai buvo sakoma moterims. Tuo metu valdė Lietuvos konservatoriai.

REKLAMA

Štai, gerbiamieji, tai yra gal tik viena tūkstantoji šio žmogaus kitos veido dalies. Aš suprantu, kad nesaldu klausyti nei pačiam V. Landsbergiui, nei skaitytojui, tačiau gal geriau skaudi, bet tiesa.

Ir dėl 2006 m. vaivorykštės vyriausybės kūrimo, kurią rėmė Gediminas Kirkilas, kaip jau žinoma, veikėjas, baigęs sovietų partinę mokyklą, kur be KGB rekomendacijos nepapulsi: gal irgi V. Uspaskich privertė jį „pastatyti“ į premjerus? NE, čia jūs, pone Melagi, jūsų partijos balsais šita vyriausybė išbuvo visą kadenciją ir darė žalą valstybei krizės išvakarėse.

Išvada: galima buvo nerašyti tokio ilgo straipsnio, o tik parašyti, kaip straipsnio pradžioje, kad jūs intrigantas, dezinformatorius ir melagis, pone V. Landsbergi. Bet tegul žmonės žino savo herojus.  O ateityje, jei jūs, pone Melagi, ką nors užmiršite, geriau kreipkitės tiesiai į mane, arba viešai – aš jums padėsiu atgaivinti jūsų atmintį ir jūsų padarytus darbelius.

P.S. Kadangi jūsų atmintis smarkiai šlubuoja, pamiršote informuoti visuomenę ir EP narius, kad, nepaisant visų jūsų pastangų sužlugdyti mano nuo nulio pradėtą ir iki šiol kuriamą verslą, V. Uspaskich turbūt per stebuklą, bet sugebėjo sukurti apie 4000 darbo vietų, atlyginimams ir mokesčiams išleido daugiau nei 1 milijardą litų. Jau 17 metų turi labdaros fondą ir tuo nesigiria, padeda daugybei žmonių su negalia, daugiavaikėms šeimoms, seneliams, studentams ir užsiima daugeliu kitų visuomenei reikalingų dalykų. Čia jūsų atmintis smarkiai sušlubavo tik todėl, kad jums pačiam nėra kuo pasigirti ir todėl, kad jūsų prigimti ne kurti, o žlugdyti, trukdyti, šmeižti ir dar sugebėti už tai išsireikalauti ordinų – vis tik matyt gera buvo ta sovietų KGB mokykla ir jus gerai išmokė visa tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų