REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl pasirodymo metu ištikusio lengvo šoko muzikos vadybininkė Aida Žiliūtė negalėjo paaiškinti, kaip jos rankose atsidūrė gyvulių viduriai.

REKLAMA
REKLAMA

„Išbandymų kelias“ - viena ekstremaliausių LNK šou „Dainuok, jei gali“ užduočių, kurią jau teko įveikti Ingridai Kazlauskaitei ir Liepai Mondeikaitei, Aidai Žiliūtei pasirodė reikalaujanti ne ką mažiau drąsos.

REKLAMA

Dainuoti klampojant per tokias šlykštynes kaip maisto atliekos, musių lervos ar net gyvulių viduriai, yra tikrai nemažas iššūkis, tačiau Aida šokiravo visus, stebėjusius jos pasirodymą. Žiūrovai tai išvys sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Priėjusi vieną iš kliūčių, moteris paėmė saują vidurių ir lyg niekur nieko toliau traukė kūrinį „Pas tave einu“. Tačiau nutilus muzikai ji sunkiai prisiminė pasirodymo detales. „Net neįsivaizduoju, kodėl paėmiau tas žarnas“, - purtė galvą moteris, laidos vedėjams negalėjusi įvardinti, koks įsivaizduojamas artimas žmogus jai padėjo įveikti visas kliūtis.

Tačiau patirti išgyvenimai nesutrukdė Aidai atsikirsti į kandžias laidos komisijos replikas – netikėtą jos poelgį pakomentavusiam Justui Jankevičiui ji pasiūlė užsukti vėdarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų