REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opozicinės Seimo frakcijos ketvirtadienį kreipėsi į valdančiuosius dėl siūlymo rengti interpeliaciją energetikos ministrui Arvydui Sekmokui.

REKLAMA
REKLAMA

Anot opozicijos lyderio, frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūno Valentino Mazuronio, opozicijos atstovai nori išgirsti, ar valdančiųjų frakcijų narius tenkina šio ministro vadovaujamos Energetikos ministerijos veiklos efektyvumas bei padėtis šiame sektoriuje.

REKLAMA

Kaip pastebi opozicija, energetikos ministrui taip ir nepavyko suderėti 15 proc. mažesnės dujų kainos su Rusijos koncernu „Gazprom“, kaip buvo žadėta, šildymo kainos vis dar kyla, vėluoja ir stringa Ignalinos atominės elektrinės uždarymo procesai, energetikos sritis apskritai labai šlubuoja.

„Įvertindami visus šiuos esminius faktorius kreipiamės į valdančiuosius, norėdami sužinoti, ar jie, taip pat prisiimdami atsakomybę už visas nesėkmes energetikos sektoriuje, paremtų galimą interpeliaciją ministrui A. Sekmokui. Juo labiau kad dauguma pozicijos narių taip pat reiškia nepasitenkinimą šiuo ministru. Tačiau kadangi tai yra politinis procesas, mes norime aiškaus visų politinių jėgų apsisprendimo ir konkretaus atsakymo. Mes norime žinoti, ar ir valdantieji, taip pat kaip ir mes, yra nusiteikę imtis realių reformų ir taip ginti Lietuvos piliečių interesus, ar jie vis dėlto pasirenka ginti savo neefektyviai dirbančio ministro kėdę“, – teigė opozicijos lyderis „tvarkietis“ V. Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų