REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 5 dieną, šeštadienį, 15 val. Kauno prekybos ir pramogų centre „Mega“ e lietuvių rašytoja Giedrė Bružienė susitiks su skaitytojais ir pristatys debiutinį savo romaną „Ilja. Paliesti Dievą“. Pristatyme netruks ne tik pokalbių, bet ir magijos – rašytoja supažindins su lietuviškomis žolelėmis ir kortomis burs renginio dalyviams!

REKLAMA
REKLAMA

Knygos autorė susitikime su skaitytojais ir visais smalsuoliais atsakys į visus jiems rūpimus klausimus (kaip gimė jos romanas, ar išties knygą ji rašė pirmiausia sau – tarsi dienoraštį), dalins autografus ir netgi burs meilės kortomis. Rašytoja pasakoja tai daranti nuo vaikystės, tad visiems smalsuoliams tereikės pasakyti savo mylimojo vardą, kad ji pateiktų jų santykių prognozę.

REKLAMA

Neįprastame pristatyme dalyvaus ir Giedrės sesuo Rasa, kuri, pasirodo, yra knygos veikėjos prototipas – farmacijos studentė. O kadangi romane gausu faktų apie žolininkystę, pristatyme netruks ne tik kalbų, magijos, bet ir žolelių. Giedrė ir Rasa papasakos apie magišką žolelių poveikį, o kažkam iš susirinkusiųjų jų ir padovanos.

„Manau, kad šis kūrinys patiks jaunimui, mėgstančiam fantasy knygas, taip pat jaunoms panelėms ir  moterims, gal ir romantiškiems vyrams, - pasakoja G. Bružienė. - Svajoju, kad romanas tiktų visiems: ir lietuvių kalbos mylėtojams, ir rimtesnės, ir pramoginės literatūros mėgėjams.“

Debiutiniame G. Bružienės romane „Ilja. Paliesti Dievą“ įdomiai ir originaliai supinti tikri faktai apie žolininkystę, ilgaamžiškumo legendos ir graži meilės istorija. Teigiama, jog šios knygos teksto kokybė ir malonumas skaityti nenusileidžia Kristinos Sabaliauskaitės romanui „Silva Rerum“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų