REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą buvo užbaigti žaisti likę du Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės mačai. Vilniaus „Žalgiris“ susitiko su Gargždų „Banga“, o „FBK Kaunas“ priėmė Marijampolės „Sūduvos“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Mačas Kaune, tarp vietos „FBK Kauno“ bei „Sūduvos“ baigėsi svečių pergale 3-0. Jau penktą minutę „suvalkiečius“ į priekį išvedė Ričardo Beniušio įvartis, o kėlinio pabaigoje rezultatą padvigubino Vaidas Slavickas.

REKLAMA

Antrajame kėlinyje „kauniečiams“ nepavyko sušvelninti skirtumo, o „Sūduvos“ ekipa pelnė dar vieną įvartį, kai 73-ią minutę po sumaišties baudos aikštelėje pasižymėjo Povilas Lukšys.

Kur kas įtemptesnis mačas vyko „LFF stadione“, kur „Žalgiris“ priėmė svečius – Gargždų „Bangos“ klubą.

Abi ekipos gynėsi labai gerai ir nei vienai per pagrindinį laiką varžovų gynybos nepavyko pralaušti. Tiesa, pirmo kėlinio pabaigoje baudos aikštelėje ranka sužaidė „Bangos“ žaidėjas Gajus Kulbis, ir arbitras neabejodamas skyrė 11 m. baudinį, kurio vis dėlto nepavyko realizuoti Deivydui Matulevičiui.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis kėlinys buvo taip pat atkaklus, tačiau „Žalgiris“ turėjo daugiau galimybių išsiveržti į priekį, bet jų smūgius puikiai atlaikė vartininkas Vitalijus Myrnyi.

Visgi nugalėtojo išaiškinti per pagrindinį laiką ir pratęsimą nepavyko, todėl buvo mušami vienuolikos metrų baudiniai. Juose sėkmė šypsojosi „žaliai baltiems“ – penktojo smūgio nerealizavo „Bangos“ žaidėjas Anatolijus Ostapas, o nuostabiai žaidęs Marius Rapalis ir jo komandos draugai triumfavo – „Žalgiris“ žengė į pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad ankščiau vykusiose rungtynėse Panevėžio „Ekranas“ po pratęsimo 2-1 palaužė Pakruojo „Kruojos“ komandą, o Vilniaus „REO“ net 7-1 sutriuškino Kėdainių „Lifosą“.

„Žalgiris“ 0 – 0 „Banga“

(po baudinių 5-4)

38' Deivydas Matulevičius („Žalgiris“)

„Kaunas“ 0 - 3 „Sūduva“

5' [0 – 1] Ričardas Beniušis

41'[0 – 2] Vaidas Slavickas

73' [0 – 3] Povilas Lukšys

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų