REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finalinėje Pirmojo Baltijos kanalo projekto „Operos fantomas“ laidoje paskelbti balsavimų rezultatai. Susumavus komisijos vertinimus neabejotinu projekto lyderiu tapo Filipas Kirkorovas. O žiūrovai, viso projekto metu balsavę už jiems labiausiai patikusį atlikėją nusprendė, kad šio titulo labiausiai yra vertas Sergejus Lazarevas.

REKLAMA
REKLAMA

Sergejus Lazarevas (nuotr. BMA archyvo)Sergejus Lazarevas (nuotr. BMA archyvo)

Pradėdami naują PBK sezoną aštuoni populiarūs dainininkai metė iššūkį operos scenai. Kiekvieną savaitę jie savo išbandydavo naujuose žanruose, mokėsi naujų arijų, kūrė pritrenkiamus pasirodymus. Kiekvieną šeštadienį garsiausių teatrų scenose žiūrovams ir komisijai jie pristatydavo žinomus klasikinius kūrinius. Per šiuos du mėnesius iš naujo išryškėjo jų talentai. O kai kuriems iš jų atsivėrė durys į klasikinės muzikos pasaulį.

REKLAMA

Projekto finale vėl nuskambėjo geriausi dalyvių pasirodymai – Dima Bilanas tapo Jėzumi Kristumi, Filipas Kirkorovas – Misteriu Iks, Polina Gagarina – Pepitta, Ani Lorak suvaidino Karamboliną. Itališkas dainas pasirinko Valerija ir Sergejus Lazarevas, o Tamara Gverdčiteli liko ištikima romansui.

Žiūrovai taip pat pamatė naujus, specialiai finaliniam koncertui sukurtus pasirodymus. Laidos svečias dainininkas Dmitrijus Malikovas priminė, kad turi pianisto išsilavinimą ir kartu su orkestru atliko fragmentą iš Piotro Čaikovskio koncerto. Projekto vedantieji Sati Kazanova ir Antonas Makarskis paruošė kūrinį iš Andrea Bočelli repertuaro „Vivo Per Lei“. Dar vieną hitą iš žinomo tenoro kūrybos pateikė Valerija ir Dima Bilanas, atlikę dainą „Malda“.

REKLAMA
REKLAMA

Būti palyginta su Liza Minnelli ir vėl nepabūgo Polina Gagarina – šį kartą dainą „New York. New York“ jai padėjo sudainuoti Sergejus Lazarevas. Ani Lorak ir Filipas Kirkorovas atliko kūrinį „Kai tu sakai, kad myli mane“, o Tamara Gverdčiteli ir Antonas Makarskis – „Amžina meilė“.

Nežiūrint į tai, kad projektas pasibaigė, daugelis iš dalyvių pažadėjo šiuos kūrinius panaudoti savo repertuaruose. Filipas Kirkorovas dainą „Mama“ sudainuos kartu su savo tėvu dar šiais metais per jo jubiliejų, o kitąmet – per savąjį. Valerija ne kartą yra minėjusi, kad projekte atliktas dainas su malonumu atliks savo koncertuose.

PBK tęsia tradiciją ir šeštadienio vakarais žiūrovus kviečia toliau mėgautis grandioziniais projektais. Šio šeštadienį, lapkričio 5 d., 21:45 startuoja unikalus šokių projektas „Bolero“, žadantis praplėsti modernaus šokio sampratą. Jame taip pat dalyvaus ir vienas garsiausių Lietuvos čiuožėjų ant ledo Povilas Vanagas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų