REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rumunijos futbolo bendruomenė šokiruota. Rungtynėse tarp „Ploiesti“ ir „Steaua“ į aikštė išbėgęs sirgalius smogė svečių žaidėjui. Dvikova buvo nutraukta, rašo welt.de.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas įvyko 44-ą minutę, kai skiriamas 11 metrų baudinys. Tuo metu Bukarešto „Steaua“ pirmavo 1:0. Mihai Costea pasirengęs baudinį realizuoti, tačiau to nepadaro - į aikštę įbėgęs chuliganas iš „Petrolul Ploiesti“ sirgalių tribūnos pasileidžia tiesiai į aikštės vidurį, kur laukia tolesnės rungtynių eigos „Steaua“ gynėjas Galamazas. Pastarajam vyras juoda odine striuke pribėgęs iš nugaros trenkia į veidą.

REKLAMA

Kai Galamazas krenta ant žolės, chuliganas susiremia su serbu Martinovičiumi. Abu griūna ant vejos, tačiau futbolininkas pakyla greičiau ir smogia užpuolikui. Kitas „Steaua“ žaidėjas Razvanas Stanca taip pat įsivelia į incidentą spirdamas įžūliam sirgaliui. Galiausiai apsaugos darbuotojams pavyksta suvaldyti situaciją.

Chuliganui teko atlaikyti „Steaua“ futbolininkų smūgius (nuotr. SCANPIX)Chuliganui teko atlaikyti „Steaua“ futbolininkų smūgius (nuotr. SCANPIX)

Sužeistas Galamazas  žaisti daugiau negali. Gydytojai vėliau jam diagnozavo kaulo lūžimą. Chaosas tuo nesibaigia. Aikštės teisėjas Robertas Dumitru už nesportišką elgesį iš aikštės šalina abu „Steaua“ žaidėjus Martinovičių ir Stancą. Bukarešto ekipa protestuoja, tačiau rungtynės tęsiamos. „Steaua“ futbolininkai realizuoja 11 m baudinį ir situacija nurimsta.

REKLAMA
REKLAMA

Neilgai trukus aikštėje sprogsta fejerverkas ir kliudo „Steaua“ žaidėją Tatarusanu, kuris aikštėje pakeitė Galamazą. Teisėjas nutraukia rungtynes. Tuo tarpu incidento kaltininkas 25 metų vyras sulaikytas policijos. Jam mažiausiai metus laiko bus uždrausta įeiti į stadioną. Teigiama, kad taip sirgalius elgėsi paveiktas narkotinių medžiagų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų