REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 5 dieną vertėjas, humoristas ir protų kovų mėgėjas Paulius Ambrazevičius Kaune pristatys savo pirmąją knygą „Protų dvikova“, surengs protų dvikovą ir bendraus su skaitytojais.

REKLAMA
REKLAMA

Knygoje, skirtoje ne tik protų kovų dalyviams, bet ir visiems žinių ištroškusiems smalsuoliams, pateikiami net 1150 klausimai ir atsakymai, sudaryti iš dvidešimt penkių skirtingų temų – nuo humoro iki kulinarijos, nuo religijos iki medicinos, nuo Aliaskos iki Žaliojo Kyšulio.

REKLAMA

Šeštadienį, lapkričio 5 d., 16 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ Kaune įvyksiantis knygos pristatymas lankytojams žada daug staigmenų. P. Ambrazevičius ne tik pats pristatys savo knygą, bendraus su skaitytojais, atsakinės į jiems rūpimus klausimus bei dalins autografus, bet ir ves čia pat surengtą gyvą protų dvikovą. Joje dalyvauti gali visi norintys. Registruotis į žaidimą, surinkus 5 žmonių komandą, galima parašius pačiam autoriui adresu [email protected].

REKLAMA
REKLAMA

Visi kovos dalyviai bus apdovanoti ne tik naujomis žiniomis, bet ir leidyklos „Obuolys“ prizais.

P. Ambrazevičius pagal išsilavinimą yra politologas, pagal gyvenimo būdą ir užsiėmimus – vertėjas, humoristas, televizijos scenaristas ir protų kovų entuziastas, galintis pasigirti  2011 metų Pasaulio kvizų čempionato Lietuvos nacionalinio etapo vicečempiono titulu.

Pasak autoriaus, „Protų dvikova“ skirta absoliučiai visiems žingeidiems žmonėms: „Knyga neturi jokių amžiaus, lyties ar kitų apribojimų – ji skirta smalsiems žmonėms, kurie nori sužinoti apie viską kuo daugiau ir nuolat mokosi.“

Vos pasirodžiusi knygynuose „Protų dvikova“ iš karto debiutavo bestselerių sąrašuose. Knygą išleido leidykla „Obuolys“. Ja jau prekiaujama interneto knygyne Level.lt ir visose kitose knygų pardavimo vietose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų