REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj žiūrovų laukia išskirtinė dokumentinės realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ serija, kurioje į kovą su blogiu stos populiaraus TV3 serialo „Naisių vasara“ žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

Garsiausi serialo aktoriai – Aurimas Žvinys, Agnė Grudytė, Rimantas Bagdzevičius – akis į akį susidūrė su mušeikomis, agresyviai nusiteikusiais girtuokliais, viešosios tvarkos pažeidėjais bei į neviltį puolusiais žmonėmis.

REKLAMA

Pagrindinis „Naisių vasaros“ herojus Pijus, aktorius A. Žvinys ir Šiaulių miesto patruliai gavo pranešimą, kad prie kavinės vyksta muštynės. Niekas nežinojo, kad teks įsivelti į žiaurų tėvo konfliktą su vaiku.

Aurimas Žvinys (nuotr. TV3)Aurimas Žvinys (nuotr. TV3)

„Nesvarbu man tas kraujas, man širdis plyšta – mane tėvas pirmą kartą gyvenime mušė“, – policininkams ir aktoriui guodėsi nukentėjęs vaikinas.

Neblaivus vyras be pasigailėjimo mušė savo sūnų. Pasirodo, šitaip jis bandė auklėti išgėrusį vaiką, kad šis nenueitų jo pėdomis – kasdien nekilnotų stikliuko.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaizdas, kurį pamačiau, buvo baisus – kruvinas vaikino veidas, pramušti tėvo krumpliai ir ašaros. Sūnui nerūpėjo fizinis skausmas, skaudžiausia jam buvo, kad jį sumušė jo paties tėvas. Jis paplūdo ašaromis kalbėdamas apie tai. Vaikino žodžiai man suvirpino širdį“, – prisipažįsta aktorius.

Taip pat laidoje – „Naisių vasaros“ žvaigždės A. Grudytės patruliavimas gimtuosiuose Šiauliuose: akistata su girtutėle moterimi, visiškai nesiorientuojančia aplinkoje. Daugiabučio namo laiptinėje gulinti alkoholio auka ne tik nebepastovėjo ant kojų, neprisiminė nei savo vardo, nei pavardės, bet jau ir apskritai buvo beprarandanti kalbos dovaną. Tiesa, necenzūrinius žodžius ištarti mokėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nesu pratusi matyti tokius vaizdus. Man labai liūdna. Žmogus guli laiptinėje, visai nesiorientuoja. Tai keikiasi, tai verkia. Baisu“, – neslepia A. Grudytė. Iškviesti medikai tik su neštuvais galėjo išgabenti nukentėjusiąją.

Dar vienas „Naisių vasaros“ aktorius – R. Bagdzevičius buvo ne tik atpažintas įkaušusių vyrukų, bet ir apipiltas komplimentais: „Labai gražiai atrodote su policininko apranga! Jums tinka dirbti policijoje!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų