REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Red Bull Renault komanda Sebastianui Vetteliui nerekomendavo lenktynių pabaigoje atakuoti, kad jis parodytų geriausią lenktynių ratą. Ekipa pergyveno, kad pilotas nepraleistų galimybės laimėti lenktynes, bet pasaulio čempionas galvojo kitaip ir paskutiniame rate parodė geriausią lenktynių rato įveikimo laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Christianas Horneris, „Red Bull Renault“ vadovas: „Sebastianas neklausė mūsų leidimo, jis žino, kad mums tai nelabai patinka. Darėme viską – apribojome variklio darbo režimą, paprašėme atjungti KERS. Ką mes dar galėjome padaryti? Į trasą išleisti karvę? Pasitikime Sebastianu, jis žino, kad pagrindinis tikslas – pergalė, o už geriausią ratą taškai neskiriami. Bet jam patinka statistiniai pasiekimai.

Korėjoje jis parodė geriausią laiką, o po to atsiprašė komandos, pareikšdamas, kad tai daugiau nepasikartos, bet po dviejų savaičių jis tai padarė vėl. Sebastianas – protingas vyras, esu tikras, kad jis visiškai kontroliavo situaciją. Jam tik dar kartą norėjosi pademonstruoti savo greitį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų