REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienį naktį Filipinuose, Maniloje, gimė septyniamilijardasis pasaulio kūdikis. Tačiau šis įvykis simbolinis – septyniamilijardaisiais kūdikiais gali būti vadinami net keli, šią naktį išvydusieji pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 15:39 val.) Jungtinių tautų organizacija nusprendė septyniamilijarduoju pasaulio kūdikiu laikyti Filipinuose gimusią Danicą May Camacho, praneša „The Guardian“.

REKLAMA

Danica Mei Kamačo sveria 2,5 kg ir pasak gydytojų, „atrodo nuostabi“.

Organizacijos atstovai atvyko į gimdymo namus su tortu pasveikinti mergaitės tėvų. Kaip skelbia laikraštis, šeimai paskirta finansinė parama Danicos studijoms universitete, taip pat paaukota pinigų ir tėvams, kad šie galėtų atidaryti savo parduotuvę.

Kiek anksčiau Kaliningrade ir Petropavlovsko Kamčatkos miestuose skelbta, kad būtent ten gimė septyniamilijardasis Žemės gyventojas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia „RIA Novosti“, apie 7-milijardąjį planetos gyventoją pareiškė ir Indija bei Turkija.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Filipinų valdžia tvirtina, kad šis „jubiliejinis“ Žemės gyventojas gimė būtent jų šalyje – tai Danica May Camacho, gimusi Manilos ligoninėje. Mergaitės „jubiliejinį“ atėjimą į šį pasaulį pasveikino ir Jungtinių Tautų atstovai. Susipažinti su naujagime atvyko ir 12-os metų Lorrize Mae Guevarra, kuri 1999 metais tapo šešiamilijardąja planetos gyventoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Kaliningrado valdžia tvirtina, kad septyniamilijardasis Žemės gyventojas gimė Kaliningrade. Garbingas „titulas“ įteiktas 0.02 val. Maskvos laiku gimusiam kūdikiui, pavadintam Piotru.

Septyniamilijarduoju vaiku tituluotas ir šią naktį Turkijoje gimęs kūdikis Yusufas Efe'as.

Oficialų pareiškimą apie septyniamilijardojo planetos gyventojo gimimo vietą Jungtinės Tautos turi paskelbti pirmadienį dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų