REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britas Jensonas Buttonas„Mercedes“ komandos Indijos GP lenktynės finišavo antras. Pirmąją  vietą lenktynėse užėmė visą čempionatą dominavęs S. Vettelis, todėl J. Buttonas patenkintas pasiektu rezultatu.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš dvi savaites Korėjoje pirmas ratas man buvo nesėkmingas, praradau daug pozicijų, todėl reikėjo susigrąžinti pasitikėjimą savo jėgomis ir jau ketvirtame posūkyje sugebėjau pakilti iki antros pozicijos. Po to stengiausi vytis Sebastianą, bet jis buvo labai greitas ir nedarė klaidų. Kiekvieną kartą po sustojimo boksuose vis priartėdavome ir net ne boksuose, o per kelis sekančius ratus. Padangos dirbo puikiai ir man pavyko priartėti.

REKLAMA

Bet kai tik Sebastianas įsibėgėdavo, man nelikdavo šansų užmegzti kovos. Bet kokiu atveju, šiandien komanda puikiai padirbėjo, geriau pasirodyti tiesiog negalėjome. Vakar kvalifikacijoje man nepasisekė, bet šiandien viskas sugrįžo į savo vietas. Puikios lenktynės, kaip jau pasakė Sebas, ne pats lengviausias savaitgalis visiems, kas stebi auto ir moto sporto varžybas.

Manau, mums reikia pirmas lenktynes Indijoje skirti Dano Wheldono, kurį pažinojau nuo vaikystės, ir Marco Simoncelli atminimui.“

REKLAMA
REKLAMA

Po Indijos Didžiojo Prizo Jensonas sustiprino pozicijas pilotų įskaitoje: jis užima antrą vietą ir nuo Alonso jau atitrūkęs 13 taškų.

TAIP PAT SKAITYKITE:

F. Massa: ką turėjau daryti? Praleisti Lewisą?

L. Hamiltonas: su Felipe jau kurį laiką nesikalbame

S. Vettelis: lenktynės buvo idealios!

F. Alonso džiaugiasi iškovojęs vietą ant podiumo

Indijos GP laimėjo S. Vettelis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų