REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Respublikonų partijos kandidatas prezidento rinkimuose juodaodis verslininkas Hermanas Cainas įtariamas seksualiniu priekabiavimu. Apie tai sekmadienį pranešė tinklapis „Politico“, remdamasis savo šaltiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, jog, dvi buvusios darbuotojos iš Nacionalinės restoranų asociacijos, kuriai H. Cainas vadovavo dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, ne kartą skundėsi savo kolegoms dėl viršininko „nederamo elgesio“. Būtent dėl H. Caino elgesio jos esą buvo priverstos palikti darbą organizacijoje. Moterys paliko asociaciją, gavusios pinigines kompensacijas ir pasirašiusios dokumentus, įpareigojančius jas neviešinti jų atleidimo priežasties.

REKLAMA

H. Caino buvusių pavaldinių pavardės neskelbiamos konfidencialumo sumetimais.

Pasak naujienų agentūros AP, H. Cainas neigia kaltinimus savo adresu. Jis pabrėžė, kad žiniasklaida nepateikia jokių tiesioginių incidento įrodymų.

H. Cainas anksčiau buvo picų tinklo „ Godfather's Pizza“ generalinis direktorius, taip pat užėmė aukštus postus „Coca-Cola“ ir „Burger King“ kompanijose. Be to, H. Cainas rengė savo radijo pramoginę laidą. 2011 m. gegužę verslininkas paskelbė ketinantis kelti savo kandidatūrą į JAV prezidento postą.

JAV prezidento rinkimai vyks 2012 m. lapkričio 12 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų