REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį šiek tiek po vidurnakčio menų fabrike „Loftas“ šokėjas, choreografas ir aktorius Gytis Ivanauskas pristatė savo naujausią spektaklį „Halloween Fobijos“, po kurio publika plojo atsistojusi. Po dviejų mėnesių intensyvių repeticijų scenoje šoko net 30 aktorių-šokėjų, dalis jų – profesionalai, dalis – ne.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai atmosferinis spektaklis apie įvykius bei emocines būsenas, apie kurias bijoma net užsiminti, diskomfortą keliančius veiksmus“, – Helovyno proga savo pastatytą reginį komentuoja pats G. Ivanauskas.

REKLAMA

Žiūrovai liko nustebinti – erdvė menų fabrike ir vėl transformavosi neatpažįstamai. Šįkart scena išaugo net iki trijų aukštų. Pastarojoje buvo „apšoktos“ žmogaus baimės, kitaip vadinamos fobijomis. Dizainerio ir scenografo Roberto Kalinkino kurti kostiumai atskleidė senatvės ir nuogumo baimes. Be to, Gytis Ivanauskas daug dėmesio skyrė agrofobijai – minios, atvirų durų, buvimo minioje ar negalėjimo greitai ir lengvai pabėgti į saugią vietą baimei. Tokia, beje, kankina ir minėtajį auksrankį dizainerį Robertą Kalinkiną, todėl spektaklį jis stebėjo iš užkulisių.

Po spektaklio teminis vakarėlis „Fobijos“ tęsėsi iki paryčių. Tai buvo gera proga susidraugauti su savo baimėmis, netgi susikurto kostiumo pagalba atskleisti jas viešai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų