REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio, spalio 29 d. vakarą sostinės Ūkio banko teatro arenoje vykusio devintojo „Kviečiu šokti“ vakaro tema – laikmečiai ir epochos suteikė poroms laisvės pademonstruoti sumanumą ir fantaziją. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus pasirodymui pasirinko dvidešimtojo amžiaus pradžioje Paryžiuje prasidėjusį „Mulen Ružo“ šokių salės šėlsmą.

REKLAMA
REKLAMA

Toks šios poros pasirodymas įspūdį padarė netgi griežtajai Ievai Šimukauskienei. „Koks tas persisukimas per klyną ‒ padarėte pažangą. Andriui Butkui smokingas irgi daug labiau tinka. Per savaitę padarėte labai didelę pažangą. Žiūrėjau į Butkų, kuris išėjo ė sceną ir žibėjo kaip koks viešnamių suteneris“, ‒ juokėsi Ieva Šimukauskienė.

REKLAMA

Aisčio Mickevičiaus teigimu pasirodymas puikiai atitiko laikmetį. „Pirmosiomis savaitėmis labai žavėjote energija, jos šiandien pritrūko šokyje. Bet pasirodymas atitiko laikmetį, viskas buvo puiku“, ‒ sakė jis.

Energijos trūkumą pastebėjo ir Žanas Untulis, kuriam taip pat nepatiko ir neritmingi žingsniai, tuo tarpu Vyteniui Pauliukaičiu pasigedo Erikos įvaizdžio. „Atrodei kaip mergina, kuri neseniai dirba Mulen Ruže ir stengiasi aptarnauti klientą, todėl ir žingsneliai užkliuvo. Reikia, kad personažas „išneštų“ pasirodymą, o aktorinių gabumų parodėte, kad tikrai turite“, - komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Įdėmiai visą pasirodymą kartu su likusia publika stebėjęs Merūnas klausiamas, kaip jam patiko toks žmonos įvaizdis sakė, kad ja labai didžiuojasi. „Erika išties yra labai santūri, todėl kiekvieno tokio pasirodymo metu jai tenka „laužti“ save. Ji netgi jaudinosi, dėl tokių trumpų ir aptemptų drabužių, tačiau šokis puikai pavyko ir aš tuo džiaugiuosi“, ‒ komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų