REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Neįprastai prasidėjo pirmą kartą Indijoje rengiamos „Formulės-1“ lenktynės. Smogas, trasoje lakstantys šunys ir elektros iškrovos – tokią kasdienybę penktadienį per treniruotes pamatė pilotai, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Per spaudos konferenciją ir vėliau kartas nuo karto dingstanti elektra jau nebestebina Indijoje vykstančio etapo dalyvius. „Tai organizuotas chaosas“, – rimtai visko nepriėmė pasaulio čempiono titulą užsitikrinęs Sebastianas Vettelis.

REKLAMA

Neįprastos lenktynininkams matomumo sąlygos. Ore tvyro tirštas smogas, kai kurie pilotai net įjungė mirkčiojantį įspėjantį žibintą, kuris paprastai naudojamas esant rūkui ar stipriam lietui. Nusiskundimų sulaukta ir dėl dulkių trasoje.

„Ferrari“ atstovas Fernando Alonso buvo priverstas dėl techninių problemų palikti savo bolidą jau po keturių ratų. Panašus likimas ištiko Jaime'ą Alguersuari („Toro Rosso“) ir Pastorą Maldonado („Williams“).

REKLAMA
REKLAMA

Rytinėje treniruotėje greičiausiai ratus suko Lewisas Hamiltonas su „McLaren“ bolidu. Tiesa, britas kartu su meksikiečiu Sergio Perezu („Sauber“) sekmadienį lenktynes pradės trim starto pozicijomis žemiau. Abu buvo nubausti dėl geltonosios vėliavos nepaisymo pirmoje treniruotėje.

Penktadienį popiet vykusioje treniruotėje geriausią laiką pasiekė kitas „Ferrari“ pilotas Felipe Massa (1:25,706 min.). S. Vettelis nuo jo atsiliko 0,09 sek., trečias – F. Alonso. Problemos persekiojo „Mercedes“ ekipą – Nico Rosbergas užėmė 19-ą vietą, o Michaelis Schumacheris – 21-ąją.

Neapsieita ir čia be incidentų – bolidą trasoje sudaužė Jerome'as D'Ambrosio iš „Virgin Cosworth“ komandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų