REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koncerto metu dainininkas nužengia nuo scenos ir pabučiuoja jo akį patraukusią merginą. Sakote, taip nebūna?

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas Donatas Montvydas laidoje „Ilgai ir laimingai“ prisipažino, jog būtent toks buvo pirmasis jo bučinys su išrinktąją šokėja Veronika. Tiesa, tąkart dainininkas apsimetė, jog tai buvo tik surežisuota pasirodymo detalė.

REKLAMA

Tačiau savo sceninius sugebėjimus jausmingasis atlikėjas sugeba pritaikyti ir gyvenime.

„Kartą parvežiau Veroniką namo, automobilyje grojo romantiška melodija, tad pasiūliau jai tamsoje prie automobilio pašokti. Tas šokis mus ir užbūrė“, ‒ jau dvejus metus trunkančios draugystės akimirkas prisiminė D. Montvydas.

O ar apie jausmus atvirai kalbantis dainininkas žino,  kokiais kvepalais kvėpinasi jo mylimoji?

Romantiškoje laidoje dalyvavo ir dar dvi spalvingos poros: garsus ledo skulptorius Mindaugas Tendziagolskis su žinoma renginių režisiere Erika Purauskyte bei grupės „El Fuego“ narys Eugenijus Chrebtovas su žmona Laura.

REKLAMA
REKLAMA

Kuris laidos dalyvis Jurgitai Jurkutei suteiktų seksualiausios šalies moters titulą? Kas tarsi ugnis ledą ištirpdė 15 skulptoriaus kilogramų? Kaip pasielgtų garsūs vyrai, jei jų mylimosios viešoje vietoje pasirodytų išsipuošusios provokuojančiais drabužiais?

Ar gerai savo antrąsias puses pažįsta laidos dalyviai paaiškės šį penktadienį 19 val. laidoje „Ilgai ir laimingai“ per „Lietuvos ryto“ TV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų