REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei dvejus metus rodoma TV3 eteryje parodijų laida „Dar pažiūrėsim“ stabdo savo veiklą. Anot televizijos programų direktoriaus Jurgio Jefremovo, komanda išleidžiama kūrybinių atostogų tam, kad pailsėtų ir pasisemtų naujų idėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip viena iš svarbiausių priežasčių įvardijami mažėjantys laidos reitingai. „Jau senokai tie reitingai buvo žemesni už daugelio kitų laidų, tikėjomės juos pakelti ir pačią laidą atgaivinti, bet šį sezoną to padaryti nepavyko. Dabar kūrybinė komanda išėjo atostogų tam, kad turėtų daugiau laiko pagalvoti apie naują formatą, naujas laidas, naują turinį“, ‒ komentavo TV3 programų direktorius.

REKLAMA

Anot J. Jefremovo, „Dar pažiūrėsim“ paneigė daugelio skeptikų, teigiančių, kad laida „ilgai neištemps“ prognozes. „Laida gyvavo dvejus metus ir du mėnesius iki šio rudens. Manau, tai labai ilgas laikas ir tai, kad ji dabar pasitraukia su puikiu įvaizdžiu, vis dar mėgstama – yra gerai. Daug geriau nei laukti, kol laida galutinai išsisems ir išsikvėps, verčiau pasitraukti tuomet, kada ji dar turi daug gerbėjų“, ‒ sakė jis.

J. Jefremovo teigimu, tokia laida gali gyvuoti ir ilgiau, tačiau reikalinga pertrauka tam, kad būtų galima pamąstyti apie naujas išraiškos formas. „Manau, kad ji turi labai daug šansų atgimti artimiausioje ateityje. Tiesiog leidžiant laidas „konvejeriu“ kas savaitę kūrybinei grupei labai sunku užsiimti papildomų minčių ieškojimu“, ‒ ramino jis „Dar pažiūrėsim“ laidos gerbėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų