REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Omnitel“ pranešė šiandien pradedanti prekiauti naujaisiais bendrovės „Apple“ išmaniaisiais telefonais „iPhone 4S“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Omnitel“ atstovų, bendrovė siūlo specialiai „iPhone“ vartotojams sukurtus mokėjimo planus, kuriuose „iPhone 4S“ kainos prasideda nuo 1 Lt už 16 GB modelį bei nuo 399 Lt už 64 GB modelį.

REKLAMA

„Omnitel“ mokėjimo planai „iTalk“. (nuotr. Gamintojo)„Omnitel“ mokėjimo planai „iTalk“. (nuotr. Gamintojo)

Bendrovė „Apple“ prekybą „iPhone 4S“ telefonais pradėjo spalio 14 d. „iPhone 4S“ modeliai su 16, 32 ir 64 GB vidinės atminties JAV pardavinėjami atitinkamai po 649, 749 ir 849 JAV dolerius (be sutarties su mobiliojo ryšio paslaugų teikėjais). Su tokia sutartimi šie telefono modeliai kainuoja atitinkamai 199, 299 ir 399 dolerius.

„iPhone 4S“ turi 8 megapikselių kamerą su nauja optika, leidžiančia filmuoti, redaguoti ir dalytis didelės raiškos 1080p HD vaizdo įrašais, aukštos raiškos „Retina“ ekraną, „FaceTime“ vaizdo skambučių paslaugą ir ilgai veikiančią bateriją. Telefono savininkams siūloma prieiga prie didžiausios pasaulyje mobiliųjų programėlių kolekcijos „AppStore“, daugiau kaip 200 naujų telefone įdiegtos iOS 5 programinės įrangos funkcijų ir virtualios saugyklos „iCloud“ paslauga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų