REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tatuiruotės gali būti pačiose keisčiausiuose vietose. Tačiau, pasirodo, tokie piešiniai gali būti ne tik ant žmogaus kūno, bet ir ant motociklo padangos.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiu savotišku būdu apie save priminti nusprendė italų padangų gamintojas „Pirelli". Išties, jei Milane pristatomos mados, tai kodėl padangoms skirto renginio šiame mados ir stiliaus mieste nepavertus tikru stiliaus ir aukštosios mados šou? Todėl „Pirelli“ į pagalbą pasikvietė visame pasaulyje žinomą tatuiruočių specialistą Scott Campbell.

REKLAMA

„Pirelli“ į pagalbą pasikvietė visame pasaulyje žinomą tatuiruočių specialistą Scott Campbell. (nuotr. Gamintojo)„Pirelli“ į pagalbą pasikvietė visame pasaulyje žinomą tatuiruočių specialistą Scott Campbell. (nuotr. Gamintojo)

Garbaus menininko Milane laukė gana specifinis iššūkis – drobe jo darbui buvo ne kokios nors įžymybės užpakaliukas, o labai rimta „Pirelli“ motociklinė padanga „Diablo Rosso 2“. Kai ir dera žinom menininko darbui, padanga vėliau buvo sumontuota ne ant bet kokio motociklo, o ant stilingo ir brangaus „Ducati Diavel“ rato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų