REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunystėje sunkiai sudurdama galą su galu, būsimoji Prezidento Algirdo Brazausko žmona buvo išradinga. „Jei norėdavau naujos suknelės, siūdavau iš karto dvi. Vieną nunešdavau į komisą, o kitą nešiodavau pati. Taip atsipirkdavo medžiaga“, - savo gudrų būdą taupyti LNK laidoje „Valanda su Rūta“ atskleidė Kristina Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Į politiką einanti Prezidento našlė dalyvavo diskusijoje, į kurią turtuolius ir vargšus sukvietė žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė. Ant skirtingų sofučių susėdo milijonieriai ir tie, kurie gyvena iš minimalios algos.  Lietuvos Seime - 35 milijonieriai, Vyriausybėje milijonus žarsto kas trečias ministras. Ar gali turtingi valdžios vyrai suprasti tuos, kuriuos išgelbėtų minimalios algos padidinimas bent keliasdešimčia litų? – klausė laidos vedėja.

REKLAMA

Prisipažinusi, kad valdo turto už 3.5 milijono, Kristina Brazauskienė  sakė neįsivaizduojanti, kaip gali žmonės išgyventi už 25 litus per dieną. Tiek gali skirti pragyvenimui viena laidos dalyvė, darželio auklėtoja, auginanti dar ir vaiką.

„Pati su 25 litais gal ir išsiverčiau, nes valgau nedaug“, - atviravo Kristina Brazauskienė.

Karšta diskusija – jau ketvirtadienio vakarą, 19.10 val. per LNK laidoje „Valanda su Rūta“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų