REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių rajono kriminalinės policijos pareigūnai surado prieš mėnesį pagrobtą 65 tūkst. litų vertės cigarečių krovinį. Tiesa, prieš pareigūnams daržinėje aptinkant grobį, juo jau buvo susidomėjusios žiurkės – apgraužė ne tik cigarečių pakuotes, bet ir tabako gaminius.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių policijos duomenimis, dingęs krovinys buvo rastas praeitą savaitę vieno Pakruojo rajono vienkiemio daržinėje, po šiaudais.

REKLAMA

UAB B. L. S. automobilis FORD TRANZIT, vežęs UAB „Sanitex“ priklausantį krovinį, buvo užpultas rugsėjo 23 dienos rytą.

33 metų vairuotojas R. M., vairuodamas transporto priemonę miško keliu Valatkai-Pašvinys, pamatė ant kelio nuvirtusį medį. Kliūties pašalinti iš automobilio išlipęs vyras buvo užpultas kelių iš miško išbėgusių asmenų.

Užpuolikai vairuotoją sumušė, ir pagrobė automobilį, kuriame buvo 65 tūkst. litų vertės cigarečių krovinys.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl plėšimo Šiaulių rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Po įvykdyto nusikaltimo neprabėgus nė porai valandų, pagrobtasis automobilis su išlaužtomis galinėmis durelėmis, bet be tabako gaminių, buvo rastas Kelmės rajone, Vėžežerio kaime esančiame Šonos miške.

Šiaulių rajono kriminalistai pirmuosius tris 24-25 metų įtariamuosius sulaikė po savaitės. Vieno jų namuose buvo rasta nedidelė pavogtų cigarečių dalis, kitos pagrobtojo krovinio dalies paieška buvo tęsiama, kol rasta praėjusią savaitę. 196 pakeliai rūkalų buvo apgraužti žiurkių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per tyrimą pareigūnai nustatė, kad, rengdamiesi nusikalstamu būdu įgyti didžiulį rūkalų krovinį, jaunuoliai surezgė ir įgyvendino tokį planą: ant kelio nuvertė rąstą, siekdami padaryti nepravažiuojamą kliūtį ilgai sektai prekes išvežiojančiai transporto priemonei, o automobiliui sustojus ir vairuotojui išlipus jį užpuolė ir sumušė. Automobilis su kroviniu buvo nuvairuotas į Kelmės rajoną, Vėžežerio kaime esantį Šonos mišką.

Nusikaltėliai grobį perkrovė į kitą transporto priemonę, pagrobtą automobilį palikę miške.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų