REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausiame pramoginiame šokių projekte „Šok su manimi“ – permainų metas. Po įspūdingo praėjusio šeštadienio pasirodymo „Yvos“ lyderei Kristinai Ivanovai teko priimti nelengvą sprendimą – dėl griežto gydytojų verdikto ir kankinančių skausmų mergina ant parketo nebešoks.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jos partneris, profesionalus šokėjas Tadas Rimgaila ant parketo pasirodys – aistringu ritmu jis suksis su nauja partnere: vieną vakarą „Šok su manimi“ įgyvendins TV3 žiūrovės svajonę šokti!

REKLAMA

„Šokiai yra mano aistra, bet sukūrus šeimą teko juos pamiršti. Su baltu pavydu stebiu projekto laidas, pasvajodama atsidurti dalyvių vietoje“, – sako 29-erių Agnė Rakauskienė, buvusi advokato padėjėja, o dabar – laiminga mama, sostinę išmainiusi į ramų gyvenimą Gargžduose. Moteris šokį su T. Rimgaila laimėjo užpildžiusi „Šok su manimi pildo svajones!“ anketą TV3 internetiniame tinklalapyje.

Kaip pasirodys naujoji „Šok su manimi“ pora, kuo projekto senbuviai nustebins žiūrovus ir komisiją, TV3 tiesiogiai rodys jau šį šeštadienį, spalio 29-ąją!

Ant projekto parketo suksis Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė bei Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų