REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsus Lietuvos dainininkas Kastytis Kerbedis papuolė į didelę bėdą. Iš pirmo žvilgsnio didžiulių honorarų ir gerbėjų nestokojantis dainininkas kaip reikiant prasiskolino.

REKLAMA
REKLAMA

LNK laida „KK2“ užfiksavo, kaip antstoliai dainininką gaudo net koncertų salėje. Štai – Panevėžys, Bendruomenių rūmai, po valandos prasidės anšlaginis Kastyčio Kerbedžio koncertas. Renkasi šimtai gerbėjai su gėlėmis. Tačiau tarp jų šmirinėja antstolės padėjėjas Tomas Jasaitis. Jis pėdina susitikti su koncerto organizatoriais, kad šie pateiktų Kastyčio Kerbedžio honoraro išklotinę už šį koncertą.

REKLAMA

Antstolės Palmos Kisielienės padėjėjas Tomas Jasaitis dalyvauja finansinėse lenktynėse  „Pagauk Kerbedį, atimk pinigus“. Gaudynės tęsiasi jau trejus metus. Antstolės padėjėjas Kastyčio Kerbedžio tyko prieš kiekvieną koncertą. Mat žvaigždė neatsiliepia nei į vieną jam siunčiamą raštą. Apie tai LNK laida „KK2“ trečiadienio vakarą, 21 val. transliuos išsamų reportažą.

Kerbedžio skolų grandinė driekiasi nuo 1996-ųjų. Tais metais Kerbedis sumanė tapti dvarininku ir nusipirko apleistą Staniūnų dvarą Panevėžio rajone. Be langų, apsamanojusį,  kiauru stogu. Šiuose rūmuose dainininkas norėjo įkurti pramogų kompleksą. Dvarui reikėjo kapitalinio remonto. Remontui pasiskolino krūvas pinigų. 1996-aisiais dainininkas buvo skolingas net 400 tūkstančių litų. Tačiau skolos laiku taip ir neatidavė. Dvaras buvo areštuotas kartu su netoliese buvusiu Kerbedžio butu. Iš skolos liko 140 tūkstančių, kurių K. Kerbedis negrąžino iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas antstoliams pavyko areštuoti tik nedidelius autorinius honorarus, kurių per penkiolika metų „prikapsėjo" viso labo 16 tūkstančių litų. Antstoliai Kerbedžiu netiki. Kas gali patikėti, kad tokio masto žvaigždė per metus uždirba tik tūkstantį litų? Ir tą patį tūkstantį gauna iš Autorinių teisių agentūros už viešai transliuotas dainas.

Kastytis Kerbedis yra labai populiarus dainininkas ne tik Lietuvoje. „KK2“ atkapstė, kad jis visai neseniai grįžo iš koncertinio turo po Didžiąją Britaniją bei Jungtines Amerikos Valstijas. Nejaugi ir ten neuždirbo nė vieno dolerio ar svaro?

Į KK2 žurnalistės klausimą garsus dainininkas atsakė: „Mergaite, čiuožk!“ ir užtrenkė duris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų