REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 8–22 dienomis Vytauto Didžiojo universitetas kvies į jau ketvirtus metus organizuojamas, visuomet itin šiltai sutinkamas Absolventų dienas. VDU alumnai galės susitikti su savo fakultetų, katedrų bendruomenėmis, dalyvauti ypatinguose renginiuose, dalintis prisiminimais. Šventės tema šiemet – „Gyvenimas džiazo ritmu“.

REKLAMA
REKLAMA

Tradiciškai lapkričio mėnesį į Vytauto Didžiojo universitetą sugrįžta minios jo absolventų, kuriems skirta šventė pažymima fakultetuose dalinantis prisiminimais su seniai matytais dėstytojais ir kurso draugais, atrandant čia įvykusius pasikeitimus ir vėl prisiliečiant prie universiteto kasdienybės.

REKLAMA

„Absolvento karjera yra tarsi universiteto veiklos atspindys – jo sėkmę mes visuomet priimame kaip dalelę VDU sėkmės. Ši šventė yra proga pasidžiaugti pasiekimais ir drauge pamąstyti apie tai, ką universitete reikėtų pakeisti. Absolvento žvilgsnis šiuo klausimu mums labai svarbus – jis puikiai žino, koks buvo VDU, koks jis yra ir koks jis galėtų būti“, – apie artėjančio renginio reikšmę pasakojo VDU rektorius prof. Zigmas Lydeka.

REKLAMA
REKLAMA

Universiteto vadovas pasidžiaugė, kad alumnų ir VDU bendruomenės susitikimai vyks atskiruose fakultetuose: „Kadangi VDU studijas pabaigusiųjų yra labai daug, manome, kad ryšį su universitetu jiems geriausia palaikyti sugrįžus į savo fakultetą ir katedrą – mažesnėje, artimesnėje bendruomenėje nebus jokio dirbtinumo ar pompastikos, bendravimas bus nuoširdus“, – paaiškino VDU rektorius.

Ir toliau tęsiama graži tradicija kviesti absolventus po susitikimų universitete tęsti bendravimą klausantis džiazo jaukiose Kauno erdvėse: dar nuo 2008 m. rengiamas festivalis „VDU jazz jungtys“ ir vėl yra Absolventų dienų programos dalis (daugiau apie festivalį skaitykite čia).

Tarptautinio garso atlikėjų iš viso pasaulio pritraukęs festivalis, pasiūlysiantis daug originalaus, naujų išraiškų formų ieškančio laisvojo džiazo, vyks lapkričio 10–12 dienomis. Kaip įprasta, VDU absolventams bus dovanojami kvietimai, suteiksiantys galimybę dalyvauti bet kuriame iš šio festivalio renginių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų