REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ klubas paskelbė savo komandos nariui Carlosui Tevezui skiriantis tokio dydžio baudą, kokia prilygsta keturių savaičių futbolininko atlyginimui, taigi puolėjas turės grąžinti mėnesio algą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, jog rugsėjo mėnesį vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse prieš Miuncheno „Bayern“, kurias „City“ pralaimėjo rezultatu 0-2, C. Tevezas nevykdė trenerio paliepimo ir atsisakė pakilti nuo atsarginių žaidėjų suolo.

REKLAMA

„Atlikus išsamų tyrimą, klubo drausmės komitetas nusprendė, jog futbolininko elgesys – nederamas. Tevezas pažeidė penkias kontrakto sąlygas. Dėl šios priežasties jis privalės grąžinti savo keturių savaičių algą ir bus suspenduotas dviems savaitėms“, - rašoma oficialiame klubo pranešime.

„Futbolininkui buvo nusiųstas raštiškas įspėjimas dėl savo veiksmų. C. Tevezas buvo informuotas apie klubo drausmės komiteto sprendimą. Komanda taip pat apie tai pranešė Profesionalių Futbolininko Asociacijai“, - priduriama „City“ pranešime.

Dar praėjusią žiemą reikalavęs būti parduotas Argentinos nacionalinės rinktinės narys per artimiausias dvi savaitės gali apskųsti šį ekipos drausmės komiteto sprendimą, bet, žinant C. Tevezą, jis to veikiausiai nedarys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų