REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį Lietuvos skriemuliniais lankais šaudantys  lankininkai Vladas Šigauskas ir Jelena Babinina dalyvavo tarptautinėse varžybose Estijoje „Memorial Axel Randmera“. Lietuviai namo grįžo su nauju Lietuvos rekordu ir aukso medaliu, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Kvalifikacijoje V.Šigauskas užėmė pirmą vietą ir užfiksavo naują Lietuvos rekordą, surinkęs 709 taškus iš 720 galimų. Palyginimui, dabartinis pasaulio rekordas yra 714 taškų, jis priklauso amerikiečiui Reo Wilde. V. Šigauskas sėkmingą pasirodymą tęsė ir atkrintamosiose varžbybose. Finale jis įveikė latvį Eduardą Lapšinsą ir užtikrintai iškovojo aukso medalį. Bronza atiteko kitam estui Priit Tormis.

REKLAMA

J. Babinina kovojo bendroje grupėje kartu su vyrais. Po kvalifikacijos lietuvė užėmė puikią 3 vietą, tačiau atkrintamosios varžybos susiklostė ne taip gerai ir mūsų lankininkė buvo priversta pasitraukti iš tolimesnės kovos.

Šiomis varžybomis Baltijos šalys užbaigė vasaros šaudymo iš lanko sezoną. Po mažiau nei mėnesio prasidės uždarų patalpų sezonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų