REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę – 36 tūkst. gerbėjų. Tiek žiūrovų apsilankė „Žalgirio“ arenoje per trejas pirmąsias Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes. Padidinti įspūdingus skaičius aistruoliai gali jau nuo dabar – prasidėjo bilietų prekyba į artimiausias 3 žalgiriečių namų rungtynes Eurolygoje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį pirmadienį atidarę Eurolygos sezoną maču su Maskvos CSKA komanda Lietuvos čempionai kitas dvi rungtynes stipriausioje Europos lygoje žais išvykose. Į Kauną Eurolyga sugrįš lapkričio 10 dieną, kuomet krepšinio sostinėje svečiuosis Bambergo „Brose Baskets“ klubas iš Vokietijos. Pirmajame ture 96:65 sutriuškinę Zagrebo „KK Zagreb“ krepšininkus vokiečiai žada būti kietas riešutas bet kuriai komandai.

REKLAMA

Palaikyti žalgiriečius „Žalgirio“ arenoje sirgaliai turės progą ir anksčiau – šį šeštadienį, spalio 29 d., moderniausiuose Baltijos šalių sporto rūmuose vyks VTB Vieningosios lygos dvikova. „Žalgirio“ varžovas – „Nizhny Novgorod“ klubas iš Rusijos. Šiose rungtynėse ir toliau galios speciali akcija moksleiviams, studentams ir pensininkams, kuriems bilietas į mačą kainuos vos 3 litus. Be to, kiekvienas įsigijęs bilietą į rungtynes su Bambergo „Brose Baskets“, sulauks 50 proc. nuolaidos bilietui į susitikimą su „Nizhny Novgorod“.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jau galima įsigyti bilietus į dar dvejas žalgiriečių rungtynes Eurolygoje: lapkričio 30 dieną mačą su Malagos „Unicaja“ ir gruodžio 7 dieną dvikovą su Atėnų „Panathinaikos“.

Į Eurolygos reguliaraus sezono paskutiniojo turo rungtynes su „KK Zagreb“ ekipa bilietų prekyba prasidės paaiškėjus tiksliai susitikimo datai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų