REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Magiška scenos trauka neretai susuka protą. Vieni siekdami populiarumo sceną supainioja su persirengimo kabina, kiti ‒ su miegamuoju. O dainuoti „krūtimis“ tapo taip madinga, jog kartais   primirštame, kad tikras dainininkas turi turėti ir klausą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jos sceną ima vaizdu, parduoda jaunystę ir seksualumą“, ‒ apie dainuojančias blondines tvirtą savo nuomonę laidoje „Negaliu tylėti“ pareiškė dainininkas Egidijus Sipavičius.

REKLAMA

„Iš kur jūs žinot, kaip mes atrodysim po dešimties metų?“, ‒ mėgino paprieštarauti scenos džentelmenui buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė Marina Bui. „Deja, žinau“, ‒ ironiškai šypsodamasis atrėžė E. Sipavičius.

Įkėlus koją į sceną, norisi likti joje kuo ilgiau. Tik ar skandalai ir demonstruojamas nuogumas garantuoja ilgus metus trunkantį populiarumą? Kas iš tikrųjų valdo lietuviškąją sceną? Ar tiesa, jog būtent vokeliuose gaunami honorarai įtraukia į pramogų pasaulio sūkurį?

REKLAMA
REKLAMA

Apie visa tai laidoje „Negaliu tylėti“ atvirai pasakojo garsūs scenos senbuviai: Gidonas Šapiro‒Bilas, Marius Berenis‒Tru Sabaka, buvę grupės „Bavarija“ nariai Juozas Liesis ir Deivydas Zvonkus, vienas „Pikaso“ atlikėjų Dovydas Šamrajus, grupės „Delfinai“ lyderis Stanislovas Stavickis‒Stano, Valdas Burnys„Išjunk šviesą“.

Diskusijos apie šalies pramogų pasaulį liesis antradienį 18.55 valandą laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų