REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar nespėjus nurimti kalboms apie Catherine ir Williamo vestuves, vis dažniau atsigręžiama į kunigaikštienės stilių bei drabužius.

Dar nespėjus nurimti kalboms apie Catherine ir Williamo vestuves, vis dažniau atsigręžiama į kunigaikštienės stilių bei drabužius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Catherine Middleton vaidmuo mados industrijoje pasiekė tokį kulminacijos tašką, kad visi jos dėvimi drabužiai, aukcionuose nuperkami vos per kelias sekundes, pradedant dizainerio Alexander'io McQueen'o kurta vestuvine suknele (kurios vertė dabar siekia 1 milijoną svarų) ir baigiant visais kitais Kate drabužiais bei aksesuarais.

REKLAMA

Taigi, nenuostabu, kad pasaulinio garso mados ženklai šiandien tiesiog bando išsireikalauti teisę aprengti kunigaikštienę.

Catherine Middleton (nuotr. Alloverpress.ee)Catherine Middleton (nuotr. Alloverpress.ee)

Paskutinis toks prašymas buvo paskelbtas „Calvin Klein“ prekinio ženklo dizainerio Francisko Costa. Paskutiniame interviu vyras sakė norįs dirbti su Catherine, teigdamas, kad ji turi tapti jo prekinio ženklo „stiliaus ikona“.

Ir nepaisant to, kad kunigaikštienė yra britų kilmės, dizaineris iš Amerikos tikino, kad ji atrodo kaip tipinė Amerikos mergina. „Ji kuo puikiausiai atitinka mūsų prekinį ženklą. Kate yra atletiška, turi gražią šypseną ir nuostabius plaukus, – kalbėjo jis. – Norėčiau,  kad ji taptų mūsų įvaizdžiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)

Žinoma, jei Catherine sutiktų tapti „Calvin Klein“ prekinio ženklo veidu, tai  F. Costa  kompanijai garantuotų didelę finansinę sėkmę.

Nors pati Catherine prisipažįsta esanti britų dizainerių ženklų gerbėja, ji tikina, kad neatsisako dėvėti ir tarptautinių mados namų kurtų drabužių.

Princas Williamas ir Catherine Middleton (nuotr. SCANPIX)Princas Williamas ir Catherine Middleton (nuotr. SCANPIX)

Per karališkąjį šeimos vizitą į Kanadą, kunigaikštienė protingai pasirinko savo drabužius. Svečiuodamasi šalyje ji dėvėjo Kanados tautybės, mados namus Londone įkūrusio dizainerio Erdem Moralioglu kurtą mėlynos spalvos nėriniuotą suknelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsižvelgiant į tai kaip atsakingai Kate renkasi savo garderobą, tikėtina, kad „Calvin Klein“ pasiūlymas bus atmestas.

Kitą kartą svečiuodamasi Amerikoje, Kate galbūt ir sutiktų vilkėti dizainerio kurtus drabužius, bet  nebent privačiame ir neoficialiame renginyje. O šiandien „Calvin Klein“ turės stoti į eilės galą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų