REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Liverpool“ klubo kapitonas Stevenas Gerrardas pasidalino mintimis apie komandos siekius ir pareiškė, kad grįžti į UEFA Čempionų lygą yra svarbiausias, tačiau tikrai ne vienintelis šio sezono „raudonųjų“ tikslas.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos nacionalinės rinktinės narys tvirtina, kad su pavydu stebi antradienio ar trečiadienio vakarais vykstančius Čempionų lygos mačus, žinodamas, kad jo komanda ten nedalyvauja.

REKLAMA

Nepaisant to, Gerrardas teigia, jog sugrąžinti Čempionų lygą į Liverpulio „Anfield“ stadioną nėra vienintelis tikslas. Nedalyvaudami Europos turnyruose „raudonieji“ gali koncentruotis ties FA Taurės ir Anglijos lygos taurės („Carling Cup“) turnyrais.

„Grįžti į Čempionų lygą yra mūsų svarbiausias tikslas, tačiau nesakiau, kad vienintelis. Visi norime grąžinti Čempionų lygos futbolą į „Anfield“. Būtent šiame turnyre žaidžiau geriausias karjeros rungtynes, todėl, prieš kabindamas bucus ant vinies, norėčiau vėl ten sužaisti“, - kalbėjo anglas.

REKLAMA
REKLAMA

„Sunku antradienio ar trečiadienio vakarais stebėti Čempionų lygą per televizorių, kai žinai, jog pats ten nežaidi. Visi nori ten grįžti ir kuo greičiau tai įvyks, tuo visiems mums bus geriau“.

„Tačiau tuo pat metu mes mąstome ir apie taurės turnyrus, kurie taip pat labai svarbūs. Žaidžiame tik trijuose turnyruose, todėl galime didesnį dėmesį skirti taurėms. Nedalyvaudami Čempionų lygoje galime laimėti kitus turnyrus“.

„Taurėje paskutinį kartą triumfavome 2006 metais ir nuo to laiko nieko neiškovojome. Atėjo laikas sirgaliams vėl suteikti džiaugsmo. Jie to nusipelnė. Šiuo metu siekiame patekti į finalą, tai būtų nuostabu visiems“, - užbaigė Gerrardas.

Priminsime, jog šeštadienį „Liverpool“ savo aikštėje nesugebėjo įveikti lygos naujokų „Norwich“ ekipos (lygiosios 1-1), todėl pyktį galės išlieti trečiadienio „Carling cup“ rungtynėse prieš „Stoke City“ futbolininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų