REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrajame Anglijos futbolo divizione rungtyniaujanti „Leicester City“ vienuolikė atleido savo trenerį Sveną Goraną Erikssoną, kuris nuvylė komandos savininkus savo treniravimu.

REKLAMA
REKLAMA

Anot šaltinių, buvęs „Manchester City“ klubo treneris nevykdė tinkamai klubo vadovų reikalavimų, kurie prieš sezoną buvo kategoriški – iškovoti kelialapį į „Premier“ lygą, o kantrybės taurę perpildė sekmadienį namuose patirtas sutriuškinimas prieš autsaiderę – Londono „Milwall“ ekipą.

REKLAMA

Praeitais metais klubą į savo kontrolę periimusi Tailando konsorciumas „Asia Football Investements“ į klubo trenerio kėdę pasodino garsų pasaulyje strategą Erikssoną.

Pastarasis praeitame sezone su ekipa užėmė 10 vietą „Championship“ varžybose, bet klubo savininkai tikėjo trenerio galimybėmis, bet kaip matome, jis reikalavimų neįvykdė, tad buvo atstatydintas.

Nors, šią vasarą „Leicester“ pasipildė tokiais žaidėjais kaip Davidu Nugentu („Portsmouth“), Kasperu Schmeicheliu („Leeds“), Michaelu Johnsonu („Manchester City“) ir Matthew Millsu („Reading“), tačiau šį sezoną jie kol kas žengia 13-oje vietoje, kurią užima iškovoję penkias pergalės per trylika rungtynių.

63-ejų metų švedas ankščiau treniravo Anglijos, Meksikos ir Dramblio Kaulo Kranto nacionalines rinktines, taip pat tokius klubus kaip Romos „Lazio“, „Manchester City“, Genujos „Sampdoria“, Lisabonos „Benfica“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų