REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį prekyboje pasirodė knyga „Styvas Džobsas“ (Steve Jobs), kurią parašė JAV žurnalistas ir rašytojas Volteris Isaaksonas (Walter Isaacson).

REKLAMA
REKLAMA

Knygą, kurią išleido leidykla „Simon & Schuster“, galima bus įsigyti internetinėse parduotuvėse „Amazon“ ir „Barnes & Noble“, taip pat internetinėje parduotuvėje „iTunes“, kurią valdo kompanija „Apple“. Elektroninė versija kainuos apie 18 dolerių.

REKLAMA

Knygą V. Isaaksonas parašė remdamasis asmeniniais pokalbiais su „Apple“ steigėju, jo draugais, kolegomis ir konkuruojančių kompanijų atstovais. Prie knygos biografas pradėjo dirbti 2009 m. pradžioje ir per visą tą laiką daugiau iš šimto žmonių ėmė interviu. Knygos „Steve Jobs“ pratarmėje V. Isaaksonas nurodo, kad 2004 metais S. Džobsas asmeniškai kreipėsi į jį su pasiūlymu parašyti jo biografiją.

S. Jobso biografija (nuotr. Elta)S. Jobso biografija (nuotr. Elta)

Jau yra išleista keletas įvairių autorių knygų, skirtų S. Džobsui, - pavyzdžiui, Džefrio Jango (Jeffrey Young) ir Viljamo Saimono (William Simon) knyga „iKona: Styvas Džobsas“, tačiau visos jos buvo išleistos be „Apple“ steigėjo sutikimo. V. Isaaksono knyga - pirmasis leidinys apie S. Džobso gyvenimą, parašytas bendradarbiaujant su juo.

S. Jobso biografija (nuotr. Elta)S. Jobso biografija (nuotr. Elta)

Iš pradžių knygos premjeros laukta 2012 metais, tačiau vėliau knygos pasirodymas buvo atkeltas į lapkritį. Po S. Džobso mirties buvo paskelbta, kad knyga pirkėjus pasieks dar anksčiau - spalio 24 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų