REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipa pirmadienį ryte išskrido į Malagą, kur antradienį žais antrąsias Eurolygos pirmojo etapo rungtynes su vietos „Unicaja“ klubu.

Prieš mačą laikinai „Žalgirio“ ekipos vyr. trenerio pareigas einančiam Vitoldui Masalskiui daugiausiai nerimo kėlė žaidėjų traumos. Didesnius ar mažesnius sužeidimus yra patyrę net keturi komandos krepšininkai, rašo portalas „Kauno diena“.

„Rimčiausią traumą yra patyręs DeJuanas Collinsas. Jis kol kas nesportuoja ir treniruotėse nedalyvauja. Neaišku, ar DC galės žaisti Malagoje, dėl jo kyla daugiausiai klausimų. Buvome susitarę, kad dvikovoje su „Baltais“ šiek tiek leisime pailsėti Sonny Weemsui. Jis jau dalyvavo sekmadienį vykusioje treniruotėje.

Ty Lawsonui pilvą suskaudo per rungtynes, tačiau tikiuosi, kad Malagoje jis galės žaisti. Keturgalvio šlaunies raumens sumušimą patyrė Milovanas Rakovičius. Šio raumens sumušimas labai skausmingas, tačiau serbas dalyvauja treniruotėse ir tikina, kad galės žaisti. Tadui Klimavičiui skauda kairę ranką. Gerai, kad jis į krepšį meta dešine, o ne kaire ranka. Treniruotėse Tadas dalyvavo, tačiau rungtynėse visa jėga žaisti greičiausiai negalės. Dar yra šiek tiek laiko ir tikėkimės, kad situacija pagerės“, - teigė V.Masalskis.

Priminsime, jog būtent D. Collinsas buvo „Žalgirio“ lyderis Eurolygos sezono atidarymo rungtynėse, į Maskvos CSKA krepšį įmetęs 28 taškus ir surinkęs 26 naudingumo balus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų