REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kitų metų kovą „Audi“ pristatys naujos kartos „A3“ modelį. Šis automobilis bus gaminamas ne tik su hečbeko, bet ir su sedano tipo kėbulu.

REKLAMA
REKLAMA

Būsima kėbulų gama paslaptimi nebuvo jau senokai – dar pernai Ženevoje parodytas „A3 Concept“ irgi puikavosi sedano tipo kėbulu. Įdomu tai, kad serijiniame „A3“ skirsis versijų su hečbeko ir sedano tipo kėbulais bazė. Hečbeke bazė bus 2595 mm, o sedane – jau 2630.

REKLAMA

Naujame „Audi A3“ debiutuos ir naujos kartos koncerno varikliai, kurie vėliau bus montuojami ir į kitus „VAG“ koncerno automobilius. Štai naujame „A3“ realiomis sąlygomis bus išbandyti keturių cilindrų motorai, kuriuose vardan kuro taupymo bus atjungiamas kuro tiekimas pusei cilindrų. Anksčiau tokios technologijos buvo naudojamos tik V12 ar V8 tipo motoruose. Teigiama, kad užmiesčio kelyje tai leis 1,4 litro darbo tūrio motoro kuro sąnaudas sumažinti maždaug litru. Taip pat „A3“ modelyje debiutuos ir naujos kartos trijų cilindrų dyzeliniai varikliai.

Šis automobilis bus gaminamas ne tik su hečbeko, bet ir su sedano tipo kėbulu. AutoMotoSport nuotr.Šis automobilis bus gaminamas ne tik su hečbeko, bet ir su sedano tipo kėbulu. AutoMotoSport nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų